ja dzis nie wiem w co rece wlozyc...plac zabaw, zakupy, teraz gotowanie, za chwile jade ogladac mieszkanko, potem kapiel dzieci i ewentualnie jak starczy sil to moze wieczorkiem pojezdze na rowerku...|(ogladajac top model
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mnie ostatnio choleraprzestuj..ta choroba moja mnie troche dobila-wiec nie chce przesadzac a kurowac sie... wkoncu w sobote impreza
ale od poniedzialku to iskry beda szly...brakuje mi jz tego wysilku
ale od poniedzialku to iskry beda szly...brakuje mi jz tego wysilku
patrycja24berlin
Kasia u mnie to taki standard...miedzy listopadem a styczniem dopada mnie tak na maxa ze bez antybiotyku ani rusz...Noi teraz przypadlo na listopad...lepiej teraz jak ostatnimrazem cale swieta i sylwester chora...
ja ograniczam ilosc spozywanego chleba- bo jak nie jem slodyczy, chipsow, ziemniakow, makaronow, jasnego pieczywa...tak waga ta sama...wiec ograniczam wogole chleb, bo razowce wszelkiej masci uwielbiam i to ewidentnie moj grzeszek w diecie bo spozywam go tonami
patrycja24berlin
Znowu robie sie okragla i wiecznie nienazarta...Co sobie obiecam ze pojde na fitness to za chwile wymyslam sprzatanie,potem kawka,zagryze jakims slodyczem-amam ich sporo bo juz zakupilamdo pl. Mam nadzieje ze wezme sie za siebie po powrocie... A tak mi dobrze szlo...miesnie zaczely pracowac,opona sie zmiejszyla,boczzki i checi byly mega...a tu wyjazd jeden do tesiow i choroba pokrzyzowaly mi plany!!!!
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja też ostatnio sobie pofolgowałam i efekty widac fuj!!!! na świeta szykuja sie ciepłe kraje wiec trzeba zarzucic dietke!
Podziel się: