reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja dzis nie wiem w co rece wlozyc...plac zabaw, zakupy, teraz gotowanie, za chwile jade ogladac mieszkanko, potem kapiel dzieci i ewentualnie jak starczy sil to moze wieczorkiem pojezdze na rowerku...|(ogladajac top model:-p

reklama
U mnie ostatnio choleraprzestuj..ta choroba moja mnie troche dobila-wiec nie chce przesadzac a kurowac sie... wkoncu w sobote impreza ;)

ale od poniedzialku to iskry beda szly...brakuje mi jz tego wysilku :)

Kasia u mnie to taki standard...miedzy listopadem a styczniem dopada mnie tak na maxa ze bez antybiotyku ani rusz...Noi teraz przypadlo na listopad...lepiej teraz jak ostatnimrazem cale swieta i sylwester chora...

ja ograniczam ilosc spozywanego chleba- bo jak nie jem slodyczy, chipsow, ziemniakow, makaronow, jasnego pieczywa...tak waga ta sama...wiec ograniczam wogole chleb, bo razowce wszelkiej masci uwielbiam i to ewidentnie moj grzeszek w diecie:-D bo spozywam go tonami:-D:-D:-D:-D

Znowu robie sie okragla i wiecznie nienazarta...Co sobie obiecam ze pojde na fitness to za chwile wymyslam sprzatanie,potem kawka,zagryze jakims slodyczem-amam ich sporo bo juz zakupilamdo pl. Mam nadzieje ze wezme sie za siebie po powrocie... A tak mi dobrze szlo...miesnie zaczely pracowac,opona sie zmiejszyla,boczzki i checi byly mega...a tu wyjazd jeden do tesiow i choroba pokrzyzowaly mi plany!!!!

ja na diecie poki co i sie trzymam, ale mam dziwne roztroje zoladka przez to, ze jade gl. na warzwach, nabiale, rybach, kurczaku, chudej szynce i zielonej herbacie ...odpuscilam cwiczenia- brak sil!:sorry:

reklama
Do góry