reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootu naprawde mozna Ci zazdroscic figury po 3 dzieci!! :-)
Ja zaliczone 1h i40 min fitness wypilam nawet juz 1,5 litra wody prawie A dla mnie to duzy wynik jak na zimowapore
a teraz wcinam sniadanko
Ja zaliczone 1h i40 min fitness wypilam nawet juz 1,5 litra wody prawie A dla mnie to duzy wynik jak na zimowapore
a teraz wcinam sniadanko
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U mnie porażka, 62 kg. Nie chodzę na fitness, bo nie mam kiedy, no ale tryb życia prowadzę bardzo intensywny, nie jem dużo, słodyczy prawie wcale, staram sie zdrowo i regularnie odżywiać, a waga do góry. A co by było, gdybym nic nie robiła, to nie wiem. Jak już się zdążyłam załamać, to w zeszłym tygodniu okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, no i wszystko, co mnie od długiego czasu męczy, to właśnie efekty tego: czyli problemy z wagą (bo pogarsza sie przemiana materii), ciągłe zmęczenie nawet jak mam kiedy wypocząć, wypadanie włosów, nerwowość. Dostałam leki, za 3 m-ce mam zrobić badania i kontrola. Tak więc śmiałam się do koleżanki, że lepiej że to wszystko z choroby a nie ze starości, i coś można z tym zrobić
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja teraz tez leniu****ę z ćwiczeń to ganiam z kijkami jeśli pogoda dopisuje i jeździmy na sankach z Wojciechem. Nie będę może pisała ile wazę chciałabym 68;p ale to mi jeszcze trochę zajmie zanim dojdę do tej wagi.
W pracy tez jakoś tak stresująco a jeśli chodzi o dietę to ostatnio prawie wcale nie jadam mięsa i jakoś mi lepiej z tym wyczytałam też ze taka dieta bezmięsna w sumie jest mi zalecana ze względu na grupę krwi - interesujące
W pracy tez jakoś tak stresująco a jeśli chodzi o dietę to ostatnio prawie wcale nie jadam mięsa i jakoś mi lepiej z tym wyczytałam też ze taka dieta bezmięsna w sumie jest mi zalecana ze względu na grupę krwi - interesujące
u mnie wszystko stoi w miejscu- jak wroce z PL zapisuje sie na basen/saune/silownie czasem bede chodzic na zumbe i oby do lata cos tam spadlo!!!(a przede wszystkim ujedrnilo sie(kupilam dzis balsam dove ujedrniajacy-od czegos trzeba zaczac
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Naprawdę Mamoot wyskoczyłaś jak Filip z konopii a gdzie zrozumienie?
Podziel się: