reklama
Maoot gratki, ja niestety tez zwyżkowo nawet mi się nie chce na wage stawać bo odkąd skończyłam karmić to chyba z 6 kilo mi wskoczyło bleee
samo tak!!! ja jeszcze luty bede miec mega zapracowany ale obiecuje sobie ze od marca biore się za siebie i choc troszke w pasie i brzuszku zgubić bym chciała do 21 04 - na wesele kuzynki
samo tak!!! ja jeszcze luty bede miec mega zapracowany ale obiecuje sobie ze od marca biore się za siebie i choc troszke w pasie i brzuszku zgubić bym chciała do 21 04 - na wesele kuzynki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku brawo!!!!
Ja dzis zaczelam trzeci tydzien cwiczen... trzymam sie dzielnie mimo ze wagowo dopiero wczoraj zobaczylam efekt...co prawda marny ale zawsze cos!! no i planowalam zapisac mloda na basen..na jakis kurs ale w ostatecznosci stwiedziulam ze sama ja naucze plywac i przy okazji spedzimy czynnie obie czas )) kursy tu np. kosztuja np.180euro na trzy miesiace...lekcja trwa 45min.wiec w sumie to nic jak na zajecie w grupie.. i to tylko dwa razy w tyg. wiec damy sobie na luz i naucze Ptyche sama plywac...wiec bede miala podsumowujac 4 razy w tyg.fitness plus 2 razy basen No i planuje zmienic miejsce gdzie cwicze na inne-kazdy zachwala...za 19 euro na miesiac rozne kursy-od jogi po zumbe,najnowsze sprzety-kazdy z wlasnym tv.w tym sauna i maszyny na rozbijanie cellulitu!! no pelen wypas...
Ja dzis zaczelam trzeci tydzien cwiczen... trzymam sie dzielnie mimo ze wagowo dopiero wczoraj zobaczylam efekt...co prawda marny ale zawsze cos!! no i planowalam zapisac mloda na basen..na jakis kurs ale w ostatecznosci stwiedziulam ze sama ja naucze plywac i przy okazji spedzimy czynnie obie czas )) kursy tu np. kosztuja np.180euro na trzy miesiace...lekcja trwa 45min.wiec w sumie to nic jak na zajecie w grupie.. i to tylko dwa razy w tyg. wiec damy sobie na luz i naucze Ptyche sama plywac...wiec bede miala podsumowujac 4 razy w tyg.fitness plus 2 razy basen No i planuje zmienic miejsce gdzie cwicze na inne-kazdy zachwala...za 19 euro na miesiac rozne kursy-od jogi po zumbe,najnowsze sprzety-kazdy z wlasnym tv.w tym sauna i maszyny na rozbijanie cellulitu!! no pelen wypas...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
tak i wypas nie pomoze jak sie nie chodzi....
Pati, coś mi się ostatnio obiło o uszy, że jak się ćwiczy i ogląda TV, to nie jest to efektywne. Ale nie wiem na ile to prawdaMy też myślimy o nauce pływania dla dzieci i może nawet w tą sobotę pojedziemy na pierwszą lekcję jakby pokazową
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia moze cos w tym jest bo chodze i chodze,a u nas we wszystkich fitnesach sa tv.i patrze katem oka i efekty nie takie jak bym chciala hehe
Naprawdę Mamoot wyskoczyłaś jak Filip z konopii a gdzie zrozumienie?
przepraszam noooo...
no Mamoot- przegielas- a jak odstawisz wskoczy kilka kg o zarcik! gratki laska!
Nie!!
Nie no Mamoot, chyba jako moderator powinnam dać Ci ostrzeżenie;-)
Pochylam głowę z pokorą....Pani Moderator.
Mamootku brawo!!!!
Pati, tylko Ty jesteś dla mnie łaskawa
Moje dziciaki ciągle chodza na basen tyle, ze teraz była przerwa, bo ferie i nasi instruktorzy organizowali obozy narciarkie. Od tej niedzieli znów zaczynamy basen.
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamoot, ja razem z Pati biję brawo :-) marzę o 58 kg, niby tylko 4 do zgubienia ale... no nic, żyję nadzieją, że leczenie ureguluje mi wszystko i też tą wagę zobaczę :-)
Bokiem mi wychodzi ten brak czasu... na razie mogiła, nie dam rady choćbym pękła, ale w wakacje sobie odbiję, codziennie będę latać i muszę wyczaić naukę pływania dla dzieci na wakacje.
Bokiem mi wychodzi ten brak czasu... na razie mogiła, nie dam rady choćbym pękła, ale w wakacje sobie odbiję, codziennie będę latać i muszę wyczaić naukę pływania dla dzieci na wakacje.
Podziel się: