reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Maoot gratki, ja niestety tez zwyżkowo nawet mi się nie chce na wage stawać bo odkąd skończyłam karmić to chyba z 6 kilo mi wskoczyło bleee
samo tak!!! ja jeszcze luty bede miec mega zapracowany ale obiecuje sobie ze od marca biore się za siebie i choc troszke w pasie i brzuszku zgubić bym chciała do 21 04 - na wesele kuzynki

Mamootku brawo!!!!
Ja dzis zaczelam trzeci tydzien cwiczen... trzymam sie dzielnie mimo ze wagowo dopiero wczoraj zobaczylam efekt...co prawda marny ale zawsze cos!! :) no i planowalam zapisac mloda na basen..na jakis kurs ale w ostatecznosci stwiedziulam ze sama ja naucze plywac i przy okazji spedzimy czynnie obie czas :))) kursy tu np. kosztuja np.180euro na trzy miesiace...lekcja trwa 45min.wiec w sumie to nic jak na zajecie w grupie.. i to tylko dwa razy w tyg. wiec damy sobie na luz i naucze Ptyche sama plywac...wiec bede miala podsumowujac 4 razy w tyg.fitness plus 2 razy basen :) No i planuje zmienic miejsce gdzie cwicze na inne-kazdy zachwala...za 19 euro na miesiac rozne kursy-od jogi po zumbe,najnowsze sprzety-kazdy z wlasnym tv.w tym sauna i maszyny na rozbijanie cellulitu!! no pelen wypas...

Pati, coś mi się ostatnio obiło o uszy, że jak się ćwiczy i ogląda TV, to nie jest to efektywne. Ale nie wiem na ile to prawda:sorry:My też myślimy o nauce pływania dla dzieci i może nawet w tą sobotę pojedziemy na pierwszą lekcję jakby pokazową

Naprawdę Mamoot wyskoczyłaś jak Filip z konopii a gdzie zrozumienie? :-D

przepraszam noooo...:zawstydzona/y::-D
no Mamoot- przegielas- a jak odstawisz wskoczy kilka kg:-p o :-D:-D:-D zarcik! gratki laska!

Nie!!:eek:
Nie no Mamoot, chyba jako moderator powinnam dać Ci ostrzeżenie;-):-D

Pochylam głowę z pokorą....Pani Moderator.

Mamootku brawo!!!!

Pati, tylko Ty jesteś dla mnie łaskawa :-D

Moje dziciaki ciągle chodza na basen tyle, ze teraz była przerwa, bo ferie i nasi instruktorzy organizowali obozy narciarkie. Od tej niedzieli znów zaczynamy basen.

reklama
Mamoot, ja razem z Pati biję brawo :-) marzę o 58 kg, niby tylko 4 do zgubienia ale... no nic, żyję nadzieją, że leczenie ureguluje mi wszystko i też tą wagę zobaczę :-)
Bokiem mi wychodzi ten brak czasu... na razie mogiła, nie dam rady choćbym pękła, ale w wakacje sobie odbiję, codziennie będę latać :-D i muszę wyczaić naukę pływania dla dzieci na wakacje.

Do góry