reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja na biezni spalilam dzis 620 kcal...musialm zejsc bo zaczelo mi sie juz slabo robic...potem popszlam na na wewnetrzna strone ud cwiczyc ,brzuszki iposladki...i wtedy sobie przypomialam ze mialam zjesc jablko i zapomialam :-D dlatego tez mi tak slabo bylo w koncu ;) ale dwie godziny cwiczen zaliczylam...no i akurat @ mam wiec tez organizm inaczej troche reaguje na wysilek...jutro smigam znowu ;)

reklama
tez spalilam przed chwilka 620 kalorii, na rowerku i moglam jeszcze ale kolana mnie zaczely bolec i spasowalam...
w sobote mysle by pojechac do parku wodnego...

ale dajecie czadu , TyPati przy @ nie przesadź
ja w tym tyg niestety przymusowa przerwa przez choroę a jeszcze wczoraj mi dermatolog wymrażała odcisk na stopie- Boże jaki to był ból tak kilka godzin po zabiegu...normalnie wegetowałam pomimo 2 apapów, dziś już na szczęście lepiej

Baska dobrze ze juz lepiej...w sumie to nie slyszalam jeszcze o odmrazaniu odciskow... ;)

Ja bym chciala sobie na wiosne zafundowac serie zabiegow ujedrniajacych...znacie cos godnego polecenia?
Syla Ty napewno o czyms wiesz ;))))))))))))

Zaraz spijam kawe,powiesze pranie,zjem to choilerne jablko-albo moze lepiej pomidora-ooo i smigam na fitness...potem zaraz na solarim bo jestem blada az w oczy razi!!!!!!!!!!!! mialam isc wczoraj ale sie nie wyrobilam w koncu :-D

ja tez mam@ i dzisaj na nocke, ale zaraz tez wskakuje na rowerek, chociaz te 300 spalic...a moze uda sie iwecej;)

Baska - tez o tym nie slyszalam napisz prosze wiecej..

Pati - i mi sie marzy jakies porzadne spa...ale zawsze sa inne wydatki i czasu brak:dry:ale w sobote jedziemy do tego parku wodnego...w ramach odpoczynku...

a co do solarium..Pati jak juz zaczelas ostro dbac o siebie to i z solarium zrezygnuj(ja zrezygnowalam...- naczytalam sie, nasluchalam, naogladalam...i jak mi sie maja komorki zmutowac i mam dostac raka to ja wole wysmarowac sie samoopalaczem(jak tez zaczelam robic:-p

Rusia nie nawidze samoopalaczy ;) na solarium chodze bardzo rzadko...powiedzmy te 6 razy w roku.. max 8... w tym roku to chyba bylam z dzisiejszym razem z 4 razy :-) wiec to nie jest jakas tam powalajaca ilosc...slonce tez szkodzi ;)

reklama
ok...tylko tu jest takie stezenie promieniowania...Ja tez nie lubie samoopalaczy...i szczerze srednio zadowolona jestem, nie ma jak opalanko...
Dobry jest balsam brazujacy z dove.

Do góry