reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mialam isc dzis na fitnes sama i mialy byc zakupy -ale bylo wielkie nic..Nie wiem co mnie dzis dopadlo,ale wczoraj dostalam @ a dzis zwijalam sie 3/4 dnia z bolu...nie pomagala nospa,innych srodkow jak na zlosc nie mialam...A mial kupic mi tabletki ale w koncu zapomial a ja z tego wszystkiego zwymiotowalam...w tym najgorszym punkcie bolu o 15:00...masakra jakas!!!!!!!!!
:-(szczerze wspolczuje! ...ja na szczescie nie mam bolesnych...ale kiedys jako nastolatka mialam...okropienstwo! moja sis do dzis ma takie ze lezy i cierpi...
ja czekam na mojego A. i spadam trzesc dupskiem na tej zumbie...chociaz dzisiaj mam szczerze tez taki humor do bani...caly czas myslami jestem z moim s.p. dziadkiem...dzis 3 rocznica jego smierci...:-(...
ja czekam na mojego A. i spadam trzesc dupskiem na tej zumbie...chociaz dzisiaj mam szczerze tez taki humor do bani...caly czas myslami jestem z moim s.p. dziadkiem...dzis 3 rocznica jego smierci...:-(...
patrycja24berlin
Rusia opowiedz jak bylo jak uslyszysz te rytmy tam to Ci sie napewno zaraz humorek poprawi
patrycja24berlin
Rusia nie strasz!!!!!!! moze to z nerwow...
nie iwem co sie ze mna dzieje...naprawde wylaczylam sie po napisaniu tego i polozylam na p[odloge z lzami w oczach...bolalo mnie dobra godzine, az w myslach mialam wezwac pogotowie...Dusia podala mi komorke, a Gracek ja wzial i z calej sily przyrznal mi w twarz, azmi usta spuchly!!! poryczalam sie jak dziecko...teraz to pisze to mnie smieszy, ale wczesniej to myslalam, ze schodze z tego swaita, a moje dziecko mnie dobija!...Dusia strasznie sie przestraszyla i Gracjan dostal od niej klapsiora...:O
wczoraj i w niedziele tez mialam taki atak...ja nie wiem czym to spowodowane...az mnie rozrywa w plucach...cale plecy, klatka piersiowa mnie boli i oddechu nie moge wziac...jesli bedzie sie to powtarzac na 100% pojde do lekarza w przyszlym tyg.
wczoraj i w niedziele tez mialam taki atak...ja nie wiem czym to spowodowane...az mnie rozrywa w plucach...cale plecy, klatka piersiowa mnie boli i oddechu nie moge wziac...jesli bedzie sie to powtarzac na 100% pojde do lekarza w przyszlym tyg.
reklama
Rusia może nerwy??? jakieś nerwobóle?
ja wczoraj nie poszłam na pilates bo od niedzielei zdycham, a od dziś na zwolnieniu, zdychamy razem z Bartkiem, zawalonynos, gardło, dostałam biseptol ale miałam takiego - sorry za wyrażenie ale inaczej się nie da - gila od samych zatok po pewnie oskrzela prawie ze wygrzebałam w domu jedyną ostatnią tabletkę cirrusa i ją wzięłam...ale od razu mogłam oddychać normalnie - zadziałało tyle że to z pseudoefedrynką i w połaczeniu z moją drzemką popołudniową mam zapewnioną rozrywkę przy kompie jeszcze na długo hihi wreszcie zaległości bb nadrobię!!!
ja wczoraj nie poszłam na pilates bo od niedzielei zdycham, a od dziś na zwolnieniu, zdychamy razem z Bartkiem, zawalonynos, gardło, dostałam biseptol ale miałam takiego - sorry za wyrażenie ale inaczej się nie da - gila od samych zatok po pewnie oskrzela prawie ze wygrzebałam w domu jedyną ostatnią tabletkę cirrusa i ją wzięłam...ale od razu mogłam oddychać normalnie - zadziałało tyle że to z pseudoefedrynką i w połaczeniu z moją drzemką popołudniową mam zapewnioną rozrywkę przy kompie jeszcze na długo hihi wreszcie zaległości bb nadrobię!!!
Podziel się: