reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia nie olewaj takich sygnalow...idz sprawdz.... Moj Adam mial podobne bole...oczywiscie nie poszedl do lekarza...jak to on...ale czasami myslalam ze schodzi z tego swiata...zazywaj tez magnes i popijaj herbatke z melisy...Czesto takie nerwobole wlasnie sie tak objawiaja...ale wiesz,swoj wiek mamy i co raz czesciej widze ze mlodzi ludzie przechodza zawaly wiec chociazby dla kontroli co to bymposzla...A Mlody niezle Cie dobil ale Duska zrobila porzadek )
Ja wlasnie spijam kawe,zajadam jablko,torba spakowana i smigam na fitness...Czuje sie bardzo dobrze dzis wiec bede dzialac...Pogoda taka przymulajaca troche... potem po odebraniu mlodej z przedszkola smigamy na zakupy ubraniowe i dodatkowo musze kupic trzy prezenty urodzinowe...Noei zaproszona jest na jutro i pojutrze do dwoch kolegow z przedszkola,a 29-go chyba do kolezanki
Ja wlasnie spijam kawe,zajadam jablko,torba spakowana i smigam na fitness...Czuje sie bardzo dobrze dzis wiec bede dzialac...Pogoda taka przymulajaca troche... potem po odebraniu mlodej z przedszkola smigamy na zakupy ubraniowe i dodatkowo musze kupic trzy prezenty urodzinowe...Noei zaproszona jest na jutro i pojutrze do dwoch kolegow z przedszkola,a 29-go chyba do kolezanki
patrycja24berlin
Baska duzo zdrowka dla WAs ))))))) i dla calej reszty tez-przyda sie )))
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Rusia, u Ciebie podejrzewam, że organizm się buntuje, za dużo działasz, za mało wypoczywasz- może dobrze by było zwolnić nieco tempo życia, a wizyta u lekarza na pewno nie zaszkodzi, lepiej dmuchać na zimne.
Pati, moja koleżanka miała takie bardzo silne bóle (kiedyś miała często, po urodzeniu dzieci spokój, a potem nagle znów się pojawiły), poszła wreszcie do lekarza jak dostała krwotoku i okazało się, że ma endometriozę. Jakby Ci się takie bóle powtarzały, to warto skontrolować.
Pati, moja koleżanka miała takie bardzo silne bóle (kiedyś miała często, po urodzeniu dzieci spokój, a potem nagle znów się pojawiły), poszła wreszcie do lekarza jak dostała krwotoku i okazało się, że ma endometriozę. Jakby Ci się takie bóle powtarzały, to warto skontrolować.
Pati, wspaniały optymizm bije z Twoich słów :-) Tak trzymaj! :-)
Baśka, zdrówka zyczę.
Rusia, biegiem do lekarza!
Stasia jeszcze zostawiłam w domu. Mało kaszle, ale jak zakaszle to jak gruźlik. Nie chcę, żeby od razu coś złapał w przedszkolu, jak teraz jest osłabiony.
Baśka, zdrówka zyczę.
Rusia, biegiem do lekarza!
Stasia jeszcze zostawiłam w domu. Mało kaszle, ale jak zakaszle to jak gruźlik. Nie chcę, żeby od razu coś złapał w przedszkolu, jak teraz jest osłabiony.
Ostatnia edycja:
bede musiala odwiedzic lekarza...moze faktycznie niedosypiam, ale stresu nie mam jako takiego...czuje sie troche przemeczona, ale to tez taka pogoda za oknem..
ja w przeciwienstwie do Ciebie Pati nie moge sie zorganizowac, a raczej brak pomocy przy dzieciach(A.pracuje wiecej niz zwykle) powoduje, ze nie mam czasu, sily, z kim zostawic dzieci i od pon. dojsc na zaden fitness, zumbe nic nie moge dojsc...i basen tez dal w leb!
dzis bylam na zakupach- kupilam troszke rzeczy Klaudii a pozniej pojechalam na spotkanie babskie- w 4 baby- bylo smiesznie, przyjkemnie i dobre jedzonko...az mam wyrzutyze sie objadalm...i nie mam jak tego spalic
ja w przeciwienstwie do Ciebie Pati nie moge sie zorganizowac, a raczej brak pomocy przy dzieciach(A.pracuje wiecej niz zwykle) powoduje, ze nie mam czasu, sily, z kim zostawic dzieci i od pon. dojsc na zaden fitness, zumbe nic nie moge dojsc...i basen tez dal w leb!
dzis bylam na zakupach- kupilam troszke rzeczy Klaudii a pozniej pojechalam na spotkanie babskie- w 4 baby- bylo smiesznie, przyjkemnie i dobre jedzonko...az mam wyrzutyze sie objadalm...i nie mam jak tego spalic
patrycja24berlin
Rusia a nie mozesz znalezc fitness gdzie mozna oddac dzieci pod opieke? jak i u nas to i u Was napewno takie sa...
patrycja24berlin
Kasia na stepie jeszcze nigdy nie bylam
Zaraz smigam na fitnessa...mam dzis w planie zrzucic 800 kcal na biezni potem jeszcze brzuszki i posladki...
Dzis niestety sama ide...
Zaraz smigam na fitnessa...mam dzis w planie zrzucic 800 kcal na biezni potem jeszcze brzuszki i posladki...
Dzis niestety sama ide...
reklama
Podziel się: