reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Rusia nie olewaj takich sygnalow...idz sprawdz.... Moj Adam mial podobne bole...oczywiscie nie poszedl do lekarza...jak to on...ale czasami myslalam ze schodzi z tego swiata...zazywaj tez magnes i popijaj herbatke z melisy...Czesto takie nerwobole wlasnie sie tak objawiaja...ale wiesz,swoj wiek mamy i co raz czesciej widze ze mlodzi ludzie przechodza zawaly wiec chociazby dla kontroli co to bymposzla...A Mlody niezle Cie dobil ;) ale Duska zrobila porzadek ;))

Ja wlasnie spijam kawe,zajadam jablko,torba spakowana i smigam na fitness...Czuje sie bardzo dobrze dzis wiec bede dzialac...Pogoda taka przymulajaca troche... potem po odebraniu mlodej z przedszkola smigamy na zakupy ubraniowe i dodatkowo musze kupic trzy prezenty urodzinowe...Noei zaproszona jest na jutro i pojutrze do dwoch kolegow z przedszkola,a 29-go chyba do kolezanki ;)

Rusia, u Ciebie podejrzewam, że organizm się buntuje, za dużo działasz, za mało wypoczywasz- może dobrze by było zwolnić nieco tempo życia, a wizyta u lekarza na pewno nie zaszkodzi, lepiej dmuchać na zimne.
Pati, moja koleżanka miała takie bardzo silne bóle (kiedyś miała często, po urodzeniu dzieci spokój, a potem nagle znów się pojawiły), poszła wreszcie do lekarza jak dostała krwotoku i okazało się, że ma endometriozę. Jakby Ci się takie bóle powtarzały, to warto skontrolować.

Pati, wspaniały optymizm bije z Twoich słów :-) Tak trzymaj! :-)

Baśka, zdrówka zyczę.

Rusia, biegiem do lekarza! :szok:

Stasia jeszcze zostawiłam w domu. Mało kaszle, ale jak zakaszle to jak gruźlik. Nie chcę, żeby od razu coś złapał w przedszkolu, jak teraz jest osłabiony.

Ostatnia edycja:
bede musiala odwiedzic lekarza...moze faktycznie niedosypiam, ale stresu nie mam jako takiego...czuje sie troche przemeczona, ale to tez taka pogoda za oknem..
ja w przeciwienstwie do Ciebie Pati nie moge sie zorganizowac, a raczej brak pomocy przy dzieciach(A.pracuje wiecej niz zwykle) powoduje, ze nie mam czasu, sily, z kim zostawic dzieci i od pon. dojsc na zaden fitness, zumbe nic nie moge dojsc:wściekła/y:...i basen tez dal w leb!
dzis bylam na zakupach- kupilam troszke rzeczy Klaudii a pozniej pojechalam na spotkanie babskie- w 4 baby- bylo smiesznie, przyjkemnie i dobre jedzonko...az mam wyrzuty:crazy:ze sie objadalm...:angry:i nie mam jak tego spalic:baffled:

Kasia na stepie jeszcze nigdy nie bylam ;)

Zaraz smigam na fitnessa...mam dzis w planie zrzucic 800 kcal na biezni ;) potem jeszcze brzuszki i posladki...
Dzis niestety sama ide...

reklama
nie slyszalam o czyms tu kolo mnie...musze popytac, podrazyc temat ..
wczoraj pojezdzilam na rowerku, spaliolam 505 kalorii, pozniej goraca kapiel i wysmarowalam sie na koniec samoopalaczem:-p

Do góry