reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

super Pati!!! pisz pisz o takich wyczynach, bo to wplywa na ambicje i mobilizuje do dzialania! jestem pod wrazeniem i zycze wytrwalosci!
Ja wczoraj 45 min na rowerku, a dzisiaj 7 km pieszo i wieczorem biegalam - pozniej oblicze sobie ile przebieglam. Musze ograniczyc moje podjadanie i bedzie git. Juz um. jestem na regularne chodzenie na basen conajmnej 2 razy w tyg!:tak:..no chociaz raz:-D

reklama
Dzieki dziewczyny ;)
No poki wena jest i checi todaje ostro...bo kto wie ile wytrzymam :)
Dzs na ok.17:30 jestem umowiona...jutro tez chce isc :) wiec w tym tyg. te 5 razy bede :))

Rusia basen tez super sprawa.. Musze z A pogadac zebysmy tez z mloda pochodzili na weekend...jemu tez sie na bol plecow przyda bo ostatnie czasy ma straszne...

Syla moze kiedys wlasnego konia sie dorobisz? :)

Pati, a co na to Twoja waga? Czy jeszcze się nie ważysz?

U mnie nadal powoli w dół z wagą. Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam po ciaży 61 kg. W sumie od 80 kg to już sporo mi zeszło. ;-) 60 kg miałam wyjściowo, ale chciałabym wazyć 58-59kg.

Mamootku najpierw spadly dwa kg. teraz trzyma sie waga w sumie w miejscu ale widze ze sporo sie wessalo ;) brzuch spadl,piersi zmalaly-niestety ;) nogi tez troche zeszly :) widze efekty i to dodaje mi sil :)) No i wreszcie znalazlam alternatywe na slodycze ;) bo ja mam takie ataki na slodkie i nie moge tego wytepic-znalazlam batoniki müsli-takie np.z biala czekolada ktore maja tylko 66 kcal :)

Pati, super, że widać efekty! No a słodyczy zupełnie nie da się wyeliminować jak ktoś lubi, więc fajnie, że udało Ci się znaleźć coś, co zaspokaja chęć na słodkie, i nie szkodzi:-)
Mamoot, czyli jeszcze tylko 2-3 kg i będzie tak, jak chcesz- Marysia wyssie :-)
Ja może któregoś dnia wieczorem skoczę na fitness jak dam radę, na razie muszę odsapnąć po weekendzie na uczelni, jestem lekko padnięta. Miałam w planach iść w najbliższą sobotę, ale o tej porze akurat muszę iść z Mysią do okulisty- znów leczymy gradówki, w sobotę kontrola i przy okazji badanie wzroku, bo już czas skontrolować.

reklama
Do góry