reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
tez bym to chciala wiedziec...na tarczyce bylam badana... ale teraz w listopadzie bede robila znowu badania i popropsze o bardziej dokladne zbadanie...

Pati ja myslę ze tu niestety ta tak zwana "uroda taka" dużo robi, takie predyspozycje...
ja też ostatnio przytyłam i chciałabym choć ze 3 kilo zrzucić bo mi źle z tym....ale nei wiem jak się uda, widze że to u mnie kwestia hormonów w dużym stopniu - odkąd wrócił mi okres i skończyłam karmić waga drastycznie podskoczyła

Właśnie u Pati dziwi to, że to tak nagle. Bez burzy hormonalnej takiej jak np. przy ciąży, czy karmieniu. Dokładniejsze badania na pewno nie zaszkodzą.

Sylwia tabletek zadnych nie biore....

Moze to i uroda...ale moja mama do 45 roku zycia byla bardzo szczupla...babcia raczej kragla..a teraz to taka balija :-D ale moja babcia zawsze w kuchni pracowala w takim osrodkuognisk wychowawczych...podjadala ;) a pozniej nic nie robila... zero sportu itd.bede badala hormony-to sie u ginekologa bada? :-D bo ja nigdy tego nie robilam...

Pati, ja kiedyś miałam badane, i własnie gin mi zlecił. Ja się chyba też upomnę przy okazji bo dawno nie badałam, a też jak u Pati nagle waga skoczyła- może nie strasznie, 3 kg, ale pozbyć się nie mogę. Jakbym na diecie wytrwała dłużej niż te 2 tygodnie, to pewnie bym zgubiła, ale kiedyś przy takim samym trybie życia jadłam o wiele więcej i zdecydowanie mniej zdrowo, a nie tyłam.

ja jak dostalam okres tez kg wskoczyl;/...a co to bedzie jak calkowicie odstawie od cyca..:O...juz ograniczony do karmienia wieczornego i nocnego...

reklama
Do góry