reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
tez bym to chciala wiedziec...na tarczyce bylam badana... ale teraz w listopadzie bede robila znowu badania i popropsze o bardziej dokladne zbadanie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a generalnie hormony badałas? moze jakies tabletki masz nowe?
Pati ja myslę ze tu niestety ta tak zwana "uroda taka" dużo robi, takie predyspozycje...
ja też ostatnio przytyłam i chciałabym choć ze 3 kilo zrzucić bo mi źle z tym....ale nei wiem jak się uda, widze że to u mnie kwestia hormonów w dużym stopniu - odkąd wrócił mi okres i skończyłam karmić waga drastycznie podskoczyła
ja też ostatnio przytyłam i chciałabym choć ze 3 kilo zrzucić bo mi źle z tym....ale nei wiem jak się uda, widze że to u mnie kwestia hormonów w dużym stopniu - odkąd wrócił mi okres i skończyłam karmić waga drastycznie podskoczyła
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylwia tabletek zadnych nie biore....
Moze to i uroda...ale moja mama do 45 roku zycia byla bardzo szczupla...babcia raczej kragla..a teraz to taka balija ale moja babcia zawsze w kuchni pracowala w takim osrodkuognisk wychowawczych...podjadala a pozniej nic nie robila... zero sportu itd.bede badala hormony-to sie u ginekologa bada? bo ja nigdy tego nie robilam...
Moze to i uroda...ale moja mama do 45 roku zycia byla bardzo szczupla...babcia raczej kragla..a teraz to taka balija ale moja babcia zawsze w kuchni pracowala w takim osrodkuognisk wychowawczych...podjadala a pozniej nic nie robila... zero sportu itd.bede badala hormony-to sie u ginekologa bada? bo ja nigdy tego nie robilam...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, ja kiedyś miałam badane, i własnie gin mi zlecił. Ja się chyba też upomnę przy okazji bo dawno nie badałam, a też jak u Pati nagle waga skoczyła- może nie strasznie, 3 kg, ale pozbyć się nie mogę. Jakbym na diecie wytrwała dłużej niż te 2 tygodnie, to pewnie bym zgubiła, ale kiedyś przy takim samym trybie życia jadłam o wiele więcej i zdecydowanie mniej zdrowo, a nie tyłam.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
to moze starośc już;-) hahahaha
a gdzie Cicha sie podziała?
a gdzie Cicha sie podziała?
Podziel się: