reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
KasiaDe a co to?

na ten co ja chodziłam to babka łączyła trochę różnych elementów ale właśnei sporo z pilatesu -te ćwiczenia poruszają głębokie mięśnie i ładnie kształtują sylwetkę:) ja to wole niż takie zwykłe podskoki bomi i kostka i kolano daja co jakiś czas o sobie znać, ale teraz mam ochote spróbować zumbę bo moja koleżanka ma od października prowadzić:)

Brzuch Posladki Uda :-) U nas na zajęciach najpierw jest skakanie a potem ćwiczenia na matach. Zumba bardzo energetyczna, ale dla mnie to takie właśnie skakanie, taniec a raczej nie rzeźbienie sylwetki. Doświadczenie fajne, nie powiem:tak:

Znając Rusię, to przynajmniej z 5 km w jedną stronę ;-)

U mnie waga powolutku spada, przez wakacje zeszły mi 4 kg. Jeszcze ze 3 kg i dobiję do 60 kg. Nie sądzę, żeby się udalo mniej ważyć :p

Mamoot i tak wygladasz super!!!! i basta

Ja jezdze na rowerku dzisiaj 12 km prawie cały czas ostro pod góre no i juz jezdze sama konno na nastepnej lekcji bede galopować;)

reklama
oj pogalopowalabym sobie - uwielbiam jezdzic konno!!! ..stare czasy..:( oooo zblizaja sie moje urodziny wiem co chce od meza dostac!!!!:pPPP

do fryzjera mialam 1 mile, ale ja laski mam juz swoje autko i pomykam sobie gdzie i kiedy chce hahah:p... oj suuuper!:) dzis bylam u fryzjera, pozniej na plotarach, potem na zakupach:)

Do góry