reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Nie no Rusia, strzeliłaś jak dzik w sosnę:-DNo chyba, że chodziło Ci konkretnie o ten wątek ;-) Nie ujmując Baśka pieknie dzis naprodukowała - super!

Tez sobie Syla zadaje to pytanie ;))
A ja w piatek bylam u kumpeli...w Braunschweigu bo tam tez do tesciowej na urodziny jechalismy...No i ona ze swoim facetem ochudzali sie... cwicza-ona dwa razy w tyg.on 4 razy...jedza zdrowo-no i bylam pod wrazeniem ile schudli!Co prawda wjej wieku to ja wciaze zachodzilam i z latwoscia tracilam kg. ale ta motywacja wrocila :) wczoraj spalilam przy sprzataniu ponad 1300 kcal plus przeszlam piechota 2,5 km. Dzis ide po mloda do przedszkola na piechotke ok.2 km. i spowrotem wracamy tez ...specjalnie kazalam A zawiezc rower dla malej ...no a potem maraton zakupowy :) Mam chwilowego powera wiec musze to wykozystac :)

Dzis przyszla @ i mialam straszny bol brzucha...a u mnie raczej to rzadkosc....

Ja też przymierzam co mi wpadnie w ręce, ale dama zaczyna się buntować, po co tyle przymierzania :-D ale małpeczka z niej, bo jak wczoraj kupiłam nową piżamę, spodnie, i bluzkę, to bez miauknięcia mierzyła :-D prawie wszystko, w czym chodziła na wiosnę, trafia do kartonu, bo od maja urosła 4,5 cm.
Za swoje ubrania też muszę się wziąć- ja co prawda z niczego nie wyrosłam :-D ale trochę staroci jeszcze po kątach leży, co to wyrzucić szkoda, a nie zakładam.
A w temacie wątku- motywacja mi kompletnie zanikła, diety nawet nie próbuję zaczynać bo jakoś po 1 dniu zawsze coś. Staram się nie jeść dużo słodyczy, unikam białego pieczywa, ziemniaków, wychodzi mi różnie, a w lustro patrzę z niechęcią. Akurat minie 6 tygodni od uszkodzenia kostki, więc niby mogłabym zacząć chodzić na fitness, ale dużo nie pochodzę bo zaraz zaczynają się studia i czas wolny, którego i tak mam niewiele, prawie zniknie. A tak poza tym, to mnie chyba jesienna depresja dopada...

Kasia, ja w swoich też trochę porządku robię, ale tak jak i z dziecięcymi - co mi w rękę wpadnie ;-)
Niedawno wróciłam z fitnessu, więc trochę powera jest

reklama
Do góry