reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja też ćwiczę już 3 miesiąc regularnie 2 razy w tygodniu na fita chodze i widze postępy , fałda na brzuchu jakby mniejsza wbijam się w spodnie sprzed ciąży (ale te które były troche za duze :D) za to wagowo to zostało jakies 6-7 kilo jeszcze i ani drgnie... oj ciężko to idzie :baffled: a czasu mało, mało...

reklama
Ketotifen to taki syropek antyalegriczny - o działaniu antyhistaminowym i antyanafilaktycznym (cokolwiek to drugie znaczy?) dostaje 2 razy dziennie po 1,5 ml i lekarz planuje odstawiać dopiero po 10 m-cu, najpierw mówił że spróbujemy odstawić po 3 cim m-ce ale zmienił zdanie - nie wiem jak to działa na tak długą metę chociaż jak ja brałam alleric to tez długo - to nie działa doraźnie...Muszę podpytać jeszcze alergologa swojego czy to nie bedzie miało jakichś negatywnych skutków tak długo brane

Ell a czy mi sie wydaje czy jeszcze niedawno narzekałaś ze jesteś za chuda a tu proszę widze ze teraz jesteś z siebie super zadowolona tak trzymaj

Ze mną nie jest tak źle, bo został mi 1 kg po ciąży. Ale wolałabym żeby było mniej o 3-4 kg... Poza tym gdzieś mi się zapodziała talia. Większość starych rzeczy pasuje, ale niektóre przyciasne w brzuszku.:-( Co robic, widać tak to już jest.

Ell a czy mi sie wydaje czy jeszcze niedawno narzekałaś ze jesteś za chuda a tu proszę widze ze teraz jesteś z siebie super zadowolona tak trzymaj

bo teraz jak od czasu do czasu sobie poćwicze to ciało zaczyna jakoś lepiej wyglądać:)))), wczęśniej wszystko było takie sflaczałe....ale z piersi to i tak mi pewnie flaki ziostaną, nie wyobrazam sobie jak beda wygladac, gdy przestanę karmić

ja nie karmię już piersią (właściwie karmiłam może z 2 tygodnie) a cycki mam jak afrykanka ... załamka wstydze sie rozebrać ... jak sie nachyle to jak flaki wiszą...i smaruje wszystkim co sie da całą ciąże smarowałam i co ?? NIC ... chciałam na operacje juz sie wybrać ale mnie nie stać (kosztuje 10000 w W-wie ):baffled::baffled::baffled:

Emilianka 2 tyg tylko karmiłas i nadal flaki do tej pory ?
bo ja właśnie kończe karmienie i też flaki sa ale miałam nadzieje ze niedługo wróci do formy ]
narazie jeszcze niczym nie smaruje bo boje sie ze Oliwce to zaszkodzi

reklama
Emilianka silikon chcialabys sobie wewalic???? Bo jak tak to cholera po lapach zaraz da!!!Nie rob sobie tego-nawet jesli cie bedzie na to stac...Wez zobacz jak to wyglada...Tosz to sztuczne...Ja juz jestem (zreszta nie tylko ja) tego zdania ze lepiej gorsze a swoje...Wszystko dojdzie w swoim czasie do normy...tylko cierpliwosci kobity...) 9 miesiecy przygotowywalo sie nasze cialo do porodu wiec i tyle tez potrzebuje na regeneracje...Moja mama urodzila 3 dzieci i nie ma flakow do dzis...Jakos wszystko wrocilo do normy...No ale kazdy ma swoje zdanie i swoje cycki wiec robi co chce...Ja tylko tak od siebie pogadac se chcialam...;-):-D;-)

Do góry