reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Mnie też strasznie dziś ząb rozbolał chyba będe musiała iść do dentysty :mad:Włosy jak dotąd ok ja też zaczęłam od dziś brać prenatal bo zostały mi zapasy z okresu ciąży a pisze na nich że dla karmiących matek też są. ;)

ja karmie w 90% piersia...mleko w proszku mam na wszelki wypadek gdy mala za cholere nie chce przyssac sie do cycka lub jak ide gdzies gdzie nie da sie malej spokojnie nakarmic..i musze przyznac ze nie potrafie oprzec sie zeby nie podskubac jej od czasu do czasu tego pleka..ja za mlekiem w proszu bardzooooooooooooooooooo przepadam ;D ;D a i do kawy czasami sypne ;)

ja niczym nie smarowałam tej blizny bo w szpitalu nawet nie kazali przemywać
oponki zadnej nie mam mam płaski brzuch co prawda troch ę wiecej centymetrów niż przed ciąza ale jest dobrze nie ma na co narzekać

Dziewczyny na wypadanie wlosow nie ma nic lepszego i bardziej skutecznego jak szampon i ampulki VICHY z aminexilem! Rewelacja ! Wlosy maja to do siebie ze reaguja z 2 - 3 miesiecznym opoznieniem w stosunku do bodzca . Jesli przezywamy stres lub chorobe to za 2 -3 miesiace po tym okresie zaczna wypadac wlosy. Jesli zastosujemy Vichy lub inny preparat to efekty tez zostana zauwazone dopiero po 2- 3 miesiacach .

Po Vichy w kazdym razie zaczely mi wyrastac nowe wlosy, smiesznie to wygladalo i czulam gdzieniegdzie takie ostre przedzierajace sie nowe wloski - sam szampon juz robi robote, po 2 butelkach mialam juz o niebo silniejsze ;D !

Drogie sa te cudenka VIchy. Szampon ok 40 zl a ampulki ok 120 jesli nie wiecej ale sprobowac polecam najpierw tylko szampon i zobaczyc czy po jednej butelce beda efekty, wtedy decydowac sie na ampulki..no chyba ze kogos stac to polecam odrazu i ampulki i szampon ;D

Dziewczyny -dziś weszłam na wagę i jestem bardzo szczęśliwa bo zostały mi juz tylko 2 kilo!!! Byłam w szoku. Wiem że niektóre z was już mają poniżej wagi wyjściowej ale ja przytyłam w ciąży ponad 25 kg więc to jest dla mnie super sukces!!! i w sumie nie robie nic - karmie tylko i nosze mojego łobuza, dużo spacerków i to chyba tak działa. Co prawda jeszcze 5 cm na plusie w pasie ale za to bioderka zaraz będą węższe niż były...
Moje wymiary to 100-79-105 ;D W sumie to ważę tyle ile we wrześniu zeszłego roku bo ja od samego początku ciąży byłam jakby lekko spuchnieta i już po miesiącu miałąm prawie 2 kilo do przodu
A ponieważ otwieraja juz basen (na wakacje zamykaja i tylko odkryty jest) to bede na pewno robic wypady - na tyle czesto na ile sie da bo pewnie za czesto nie dam rady

Brawo Brawo Basiu!
a i u mnie jakoś znowu mniej w pasie, udkach i w pupci ;) bo weszłam dziś w najciaśniejsze spodnie sprzed ciaży..aaaaaa!!!! iiiii:):)...od porodu juz o 3 dziurki przesunęłam swój ulubiony pasek:)

no, ale jestem u mamy na obiedzie..i zajadam się makowcem..zjadłam już prawie cały sama :p

reklama
w końcu znalazłam wątek, na tym nowym forum nic nie moge znaleźć:)
postanowiłam się odchudzac na dobre chodze na fita i dietka dietka :) bo zamiast chudnąć zaczynam windować w góre ojojoj

Do góry