reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

nie :-) hahaha robią takie operacje włąśnie po ciąży obwisłe cycki naprawiają...wycinają skórę wokół sutka tam gdzie się rozciągnęła i tyle żadnych sylikonów broń boże wystarczy mi że w ciąży miałam miseczki "e" teraz stwierdzam ze wole moje malusie cycusie :) aby sterczały a nie wisiały:-D Karmiłam tydzień może dwa nie miałam pokarmu i przeszłam na butle po dwóch miesiącach już kompletnie nic nie było

reklama
Patrycja czy ćwiczysz od dziś? taki miałaś plan :-) bo ja przez te przeprowadzki zaniechałam ćwiczeń wiec może zaczynamy od jutra? Wkońcu trzeba się już robić na bóstwo na Sylwestra:-D

przed ciążą miałam miseczki "B" w ciąży doszło do do "D"-duże po ciąży tylko się wyciągnęły , pokarm zszedł a staniki nadal nosze "D" bo gdzieś te flaki muszę upchnąć, wyglądam jam Aborygenka :baffled::baffled::baffled::baffled: nie podoba mi się to, nie wyjde już na plaże topless...nigdy :no: smarowałam cały czas jak karmiłam też tylko do karmienia myłam piersi i po znowu smarowałam... reszta prawie wróciła do normy poza kilogramami nadal 6-7 zostało brzuch juz prawie mała falda, którą da się skorygować ale te cycki...:confused::sick:

Patrycja czy ćwiczysz od dziś? taki miałaś plan :-) bo ja przez te przeprowadzki zaniechałam ćwiczeń wiec może zaczynamy od jutra? Wkońcu trzeba się już robić na bóstwo na Sylwestra:-D

Syla -nic nie cwiczylam...Ale za to dieta taka ze na dzien jedna bulka :-)
Jakos nie mialam normalnie kiedy...Bo jak niunia wstaje rano to nia sie zajmuje,jak zasnie to szybko za szmate zeby w mieszkaniu jakis wygladalo,potem sie budzi wiec znowu musze byc przy niej ,potem zas zasnie wiec szybko na bb sobie wskocze,potem jakies skladanie lub wieszanie prania i tak wieczor i czas kapieli Noemi-A wtedy to juz tylko czekam zeby posadzic dupsko na kanapie i wyciagnac nogi...

A tak na marginesie jak tam przeprowadzka???Na jakim wtapie jestescie?

ja zawsze miałam jędrne cyce i takie mi zostały a małe nie są :) ZA to skóra na brzuchu, tylłku i udach to dopiero FLAKI!!! Ale to chyba wina tego z etakmszybko chudne bo 4 kg na miesiac to trochę za szybko..... Waże już kilo mniej niż przed ciaża i ciekawa jestem na jakiej kresce się waga zatrzyma

Przeprowadzka ma się ku końcowi, robimy wykonczenia, malowanie i meble w kuchni jak wszystko będzie gotowe to oczywiscie zamieszcze zdjecia. I zapraszam nja wirtualną parapetówke a kto ma ochotę to i na normalną przy kominku.:-)

reklama
Ja to w sumie ostro schudłam - jakieś 4 kg mniej niż przed ciążą, ale skóra na brzuchu nie jest taka, jak była. Jakaś taka matowa, nienapięta... Chyba trzeba będzie zacząć ćwiczyć. Ale w pracy dzisiaj dziewczynom oko zbielało :) Chyba spodziewały się foki :)

Do góry