reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ja tez zmierzylam z ciekawosci i to samo 13 cm....i cieniutka bardzo, ladnie sie goi..A smarujecie blizny juz jakas mascia??

fusik pisze:
Dziewczyny nie pamiętam gdzie był poruszany wątek staniczków ale w tym dziale to chyba dobre miejsce.
Dotej pory myślałam że staniczek do karmienia nie musi być ładny .... ale tak się żle czułam w tym worku że zaczełam szukać czegoś bardzie seksownego ( dla poprawy humorku) i znalazłam, a w dodatku cena mnie nie zabiła ( ok 50 zł)
www.alles.pl . Kupiłam sobie 3 : 2 szt Mama new, i ten w stokrotki ... są SUPER. Mają co prawda fiszbiny ale bardzo ładnie leżą i nie uciskają nosze je od początku sierpnia. GORACO POLECAM ps mojemu mężowi też się spodobały :) i nie patrzył już na mój obwisły brzuszek  ;D ;D ;D
Fusik a kupowałaś z tej strony co podałaś? Czy gdzie indziej? Ja kupiłam jeden na allegro jak byłam jeszcze w ciąży - czarny mama new, ale teraz jest za mały i musze kupić większy (one są "nieduże" w stosunku do rozmiarówki) ale próbuję znaleźć gdzie najtaniej bo u nas w sklepie po 70 zł !! A ile dokładnie dałaś?

Baśka przepraszam że dopiero teraz odpowidam ... :) podałam stronę producenta i przyznam szczerze że nie wiem czy tam mają sklep internetowy.. musze sprawdzić. Kupiłam bezpośrednio w sklepie producenta w Głownie, mam do niego stosunkowo niedaleko ( jakieś 45 min samochodem) i jeśli czegoś nie pomyliłam za jeden stanik płaciłam 52 a za drugo 54, ale zawsze można do nich zadzwonić i zapytać o cenę - pracują tam miłe kobitki.

Dzięki Fusik - odpowiedziałaś szybko, ja dopiero wczoraj spytałam ;) Pewnie spróbuję na allegro bo tam są po 55 - też niedrogo w porównaniu ze sklepem. A gdzie jest Głowno?

reklama
Ponieważ mam fazę na zamieszczanie zdjęć - pochwalę się wizualnie co robiłam na urlopie w ramach odzyskiwania formy ;D - na samą górę nie udało mi się wejść ale niewiele brakowało- na zdjęciu to już zjeżdżam w dół, oczywiście mój mąż śmigał po ściance wielokrotnie wzdłuż i wszerz...ale teraz razem leczymy zakwasy :) zwłaszcza paluszki po tym bolą

Do góry