reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
moja tez 13, ciekawe jak takie wielkie chlopisko wyciagneli ;D
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Moja ma 15- a Martusia była taka malutka! No ale u mnie się musieli spieszyć bo tętno zanikało, i chyba dlatego tak chlasnęli.
Fusik a kupowałaś z tej strony co podałaś? Czy gdzie indziej? Ja kupiłam jeden na allegro jak byłam jeszcze w ciąży - czarny mama new, ale teraz jest za mały i musze kupić większy (one są "nieduże" w stosunku do rozmiarówki) ale próbuję znaleźć gdzie najtaniej bo u nas w sklepie po 70 zł !! A ile dokładnie dałaś?fusik pisze:Dziewczyny nie pamiętam gdzie był poruszany wątek staniczków ale w tym dziale to chyba dobre miejsce.
Dotej pory myślałam że staniczek do karmienia nie musi być ładny .... ale tak się żle czułam w tym worku że zaczełam szukać czegoś bardzie seksownego ( dla poprawy humorku) i znalazłam, a w dodatku cena mnie nie zabiła ( ok 50 zł)
www.alles.pl . Kupiłam sobie 3 : 2 szt Mama new, i ten w stokrotki ... są SUPER. Mają co prawda fiszbiny ale bardzo ładnie leżą i nie uciskają nosze je od początku sierpnia. GORACO POLECAM ps mojemu mężowi też się spodobałyi nie patrzył już na mój obwisły brzuszek ;D ;D ;D
Baśka przepraszam że dopiero teraz odpowidam ...
podałam stronę producenta i przyznam szczerze że nie wiem czy tam mają sklep internetowy.. musze sprawdzić. Kupiłam bezpośrednio w sklepie producenta w Głownie, mam do niego stosunkowo niedaleko ( jakieś 45 min samochodem) i jeśli czegoś nie pomyliłam za jeden stanik płaciłam 52 a za drugo 54, ale zawsze można do nich zadzwonić i zapytać o cenę - pracują tam miłe kobitki.
reklama
Ponieważ mam fazę na zamieszczanie zdjęć - pochwalę się wizualnie co robiłam na urlopie w ramach odzyskiwania formy ;D - na samą górę nie udało mi się wejść ale niewiele brakowało- na zdjęciu to już zjeżdżam w dół, oczywiście mój mąż śmigał po ściance wielokrotnie wzdłuż i wszerz...ale teraz razem leczymy zakwasy
zwłaszcza paluszki po tym bolą
Podziel się: