reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Czy któras z was używała może tego pasa poporodowego ??? czy on działa w ogóle i na jakiej zasadzie ?? ściąga mieśnie brzucha do pionu czy może skórę uelastycznia czy jak??

reklama
Ja używałam taki pas , średnio go oceniam . Plusem niewątpliwie jest to że brzuch trzymał się "kupy" nie trząsł się jak galareta :).Nosiłam go w dzień i w nocy , troszke pomógł mojemu brzuszkowi stał się taki bardziej spięty . Minusem jest fakt że jest już za duży i musiałabym go przerobić ....... ale dziwnie się w nim czułam tak jakoś sztucznie , nieswojo . Niemniej jednak jak któraś z was ma kase na taki wydatek to warto spróbować :raczej nie zaszkodzi a może pomoze :)

Witaj Stokrotki:)))))

Ja w 6 tygodniu odzyskalm wage sprzed ciazy a teraz waze nawet kilogram mniej...Tak maly ze mnie wszytko wysysa, moj klocuszek kochany!!!
Oponka zostala, po cesarce nie moge niestety cwiczyc miesi brzuch pozostaja masaze i szczypanko:)))))i troche jest jeszcze tluszczyku na bioderkach a poza tym oki:)))
Juz si nie moge doczekac kiedy pojde na joge:))

;D Ja się bardzo cieszę bo wchodzę już w moje jeansy sprzed ciąży zostało mi co prawda jeszce ok7 kg nadwagi ważę 65 kg a przed ciążą ok 57-58 ale to chyba mój biust >:D ( z czego się cieszę nawet bardzo ) i pupa ( z czego cieszę się już dużo mniej) ale co tam najważniejsze że niunia zdrowa .

wszystkie macie takie krótkie te blizny aż ja z ciekawości zmierzyłam swoją moja ma 15cm
Ell jak dziecko wyjęli przez taką maleńką dziurke

beata8422 to chyba chodzi o rozciagliwosc ciała, rozszerzaja przeciez brzuch, a jest co rozszerzać:))i najwidoczniej tyle im wystarczyło

reklama
Do góry