reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

dzięki dzięki Agaciulko:):)
..choć nie wiem, czy OlaK. pierwsza na czerwcówkach sie nie odezwała:/..
a my są ludzie the best - i z nami czas szzzybko i miło..płynie..a dzieciaczki zdrowo rosna:) ;D

reklama
Ell u mnie też martwe i takie trochę odretwiałe miałam nadzieję że przejdzie ale moja siostra cioteczna jest rok po cesarce i mówi że jeszcze nie przeszło

Ell ale Ci zazdroszcze .. mi jeszcze tyle kilosków zostało :(
a zgodze się że po cesarce brzuch jakby nie mój...jakby zmrożony... mam takieuczucie jak po wizycie u dentysty i zastosowaniu znieczulenia zaczyna wracać czucie w języku ..

czesc,
po ciąży zostało mi jakies 8 kilo do zrzucenia i tak jak w pierwszym tygodniu spadło 10 tak teraz ani rusz :> nie podoba mi się to prawdę mówiąc, ale rozpoczęłąm wielką walkę z kilogramami i oponami tu i ówdzie- ćwiczę regularnie dwa razy w tygodniu (na fitnesie bo w domu to nie ma jak:)wiadomo) i wyciągnęłam ukochane dziny na wzór-motywację :))))) muszę się w nie zmieścić choćby nie wiem co :)))))) ;D ;D ;D ;D

ell, u mnie po cesarce została tylko lekko różowa cienka jak nitka kreseczka i nie czuje nic inaczej w tym miejscu, no ale wydałam wszystkie oszczędności na ten szew ;) Moja koleżanka po cearce w szpitalu tez tak miała, takie martwe i bardzo wrazliwe na dotyk miejsce.

ja tez agaciulko28 mam cieniutki szew- jak nitka, długość 6 cm:)) leczyłam sie u ordynatora szpitala wiec postarali sie:))) nici tez miałam jakies specjalne amerykanskie cos tam, nie bardzo sie w temacie orientuje bo cesarka u mnie to przypadek - ale wiem, że miałam inne niz taka dziewczyna, ktora leżała ze mna na sali w szpitalu. Nie uważam tego oczywiście za coś normalnego bo kazdy powinien miec take same warunki, zreszta na stole nic mnie nie interesowalo, oprócz tego aby moja córcia byla już na świecie zdrowiutka. a co do miejsca zszycia to mi wydaje sie takie bez czucia, własnie w ogole nie wrażliwe, ale moze to minie, chociaż moja mam która ma wszyty rozrusznik to tez ma wlasnie takie zszycie i mowi ze taka martwizna niestety pozostaje;/

reklama
Ell, u mnie te same odczucia co do blizny !

Stokrotki witaj !!!

Rusalko jak to jest byc mama tylu dzieci internetowych ? :D :D

Podpisuje sie pod Agaciulka, czerwcowek nie da sie nielubic :D :D

Do góry