reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Irma nie to, ze nie lubie tylko, ze nie znam. Kazda firma ma jakis specyfik i na ulotkach wszystko wyglada super a w rzeczywistosci to wiadomo - jeden sie sprawdzi a drugi zupelnie nie. Nie chce mi sie dwudziestu na probe kupowac wiec tak sobie przegladam, mysle i o niczego jeszcze nie doszlam. No ale zerkne sobie na te o ktorych napisalas:-)

Pati byle jakiej firmy ten jedwab czy masz jakas ulubiona i sprawdzona? Bo jak w wyszukiwarke wrzucam jedwab do wlosow to pokazuje sie tego sporo.
A kosmetyki sobie z LaPrairie zafundowalam (wspieram lokalny przemysl;-):-))

Hello kobitki. Widzę że wy już całą parą sie odchudzacie, a mnie nie dość że przybyło po sterydach 2 kg to jeszcze się boję teraz odchudzać, żeby czegoś znowu nie złapać. W dodatku w ramach użalania się nad sobą ciąglę młucę słodycze :baffled:

Sumka ze zdjec pamietam, ze laska z Ciebie niezla jest wiec tych dwoch kilo to nawet pewnie nie widac. No i wiosna idzie, cieplo sie zrobi to i do slodkiego ciagnac nie bedzie:-)
No i ja sie chwilowo nie odchudzam choc moze wlasciwie powinnam:-)

Sumka - e tam odchudzamy...zdrówko najważniejsze - czymże są te 2 kilo w te czy we wte - aby zdrowie było :) także się za bardzo nie przejmuj, ja tam po zimie też ze 2 czy 3 mam w zapasie...

He no tak nie dodałam tylko że te 2 kg to są w sumie poza granice do której się nie przejmuję, a tak razem to w sumie 5 :-)

reklama
Do góry