reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Kurde ja na teraz buty musze kupic...:baffled: tylko wszedzie te balerinki maja...nie wiem cos musze wyszukac...Kupilam sobie ostatnio w polsce buluze i takie sportowe spodnie 3/4 i teraz by sie przydaly jeszcze jakies sportowe buty...Podobaja mi sie te pumy takie szaro biale z dodatkiem jasnego pastelowego rozu...

Japonek troche mam,jedne sandalki na niskim obcasiku,jedne na wysokim,wtedy mam takie klapki na wyprofilowanym fajnie koturnie ktory jak sie patrzy od tylu wyglada jak normalny obcas :-) no jakies sie dokupi .... ostatnio kupilam dwie koszulki na lato we wscieklej czerwieni :-)

reklama
Pati, super! Szczególnie w tym czarnym będziesz czadowo wyglądać.:tak: Z resztą, co tu owijać w bawełnę: laska z Ciebie z piękną karnacją, to chyba mało jest kostiumów, w których miałabyś źle wyglądać. :-)

Mamootku dziekuje:-)
Tylko te rozstepy:crazy: Musze najpierw kase se uzbierac wtedy bede ostro sie brala za to diabelstwo....Nie chce mi sie sluchac juz Adama ze to zle nie wyglada itp...Za cel obieram sobie ze na nastepne lato nie bede juz ich miala na brzuchu:-p

Pati, eee tam rozstępy, gdzieś je kamuflujesz, bo nie raz nam się pokazywałaś w bikini i jakoś tych rozstępów nie było widać. A skoro są mało widoczne, to nie ma czym się przejmować. :tak:

Pati laska z ciebie że hej. Kto się będzie przygladal twoim rozstępom, jak ich nie widać. Twój urok osobisty zasłoni małe niedociągnięcia.

Pati śliczne stroje będą ci pasować:tak::-)
Sylwia i jak tam grill?? dopisała wam pogoda?? bo u nas leje deszcz, nawet na spacer nie pójdziemy:baffled::angry::wściekła/y:

ja się zabieram za siebie, oficjalnie zaczynam od poniedziałku, bo moja waga pokazuje mi już straszne rzeczy :szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zaczęłabym już od dziś ale będę mieć gości więc pewnie skuszę się na małe "conieco" :baffled::sorry2: ale od poniedziałku szlaban na słodycze:tak::tak::tak: trzymajcie kciuki bo ze mnie łasuch jak diabli:sorry2:

reklama
Irmaa trzymam kciuki...Ja jak mialam na slodkie chec to nie pozeralam calej czekolady tylko ugryzlam pol kostki i ja ssalam...:tak:Szybciej sie zalodzilam i zaoszczedzilam na kaloriach :-)

A ja wczoraj bylam w Szczecinie...Normalnie w szoku bylam jak euro stoi:szok: 3,34zl...Koszmar...dwie godzinki i 600 zl poszlo a bylam tylko w cerfurze i troche kosmetykow kupilam...No i zakupilam sobie serum z AA na piersi i jakis tam balsam wyszczuplajacy i ujedrniajacy...Kupilam dwa roznych firm...Od jutra zaczynam sie regularnie smarowac...rano i wieczorem...Zobaczymy co z tego wyjdzie ...
Chociaz musze przyznac ze moja bratowa kupila jakis balsam na piersi z Bielendy chyba i po stosowaniu przez ponad miesiac naprawde jej sie poprawily ...Wiem co mowie bo mi pokazala:laugh2:;-):-D

Do góry