reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

A ja teraz musze wyskoczyc do Duglasa po blyszczyk o Heleny Rubinstein bo mialam probke i jest swietny...taki naturalny-ale usta robi miodzio:-) i przy okazji poprosze o jakies probki kremow bo tez musze cos dobrego kupic... A do Heleny mam jakos sentyment :-)

reklama
Pati a okulary już kupiłaś?

Co do mnie waga w miejscu stoi. Chyba nawet przestałam sie tym martwic. No cóż należe do wagi ciezkiej. Widocznie tak musi byc......

Nie jeszcze nie :crazy: czekam az sprzedam grata...wlasnie od wczoraj na ebayu jest...narazie mam 200 euro a okulary 300-350 :dry: Adam stwierdzil ze mam sobie uzbierac bo on nie ma ochoty dokladac a potem stwierdze ze jednak inny model mialam kupic bo ten mi sie juz nie podoba :-D

reklama
hehe on juz nie raz zmiekl... nie nazekam....z reszta teraz np.co miesiac wyplaca mi 50 euro "na kosmetyczke" tylko dlatego ze nie pale :-)

nalezy Ci sie! rzucenie fajek na pewno nie było łatwe..a zaoszczedzone pieniadze- własnie na kosmetyczke- to jest to:tak:!..zaczynam palic..za miesiac rzuce:-Di bedzie 50 funtów moze?:rofl2::-D

Do góry