reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ciociu Pati ale się rozminęłyśmy:-(Szkoda że dzień wcześniej nie wiedziałam to byśmy się umówiły a tak ja się szykowałam na imprezę rodzinną:dry:i nawet kompa niewłączałam

Ania no szkoda szkoda...Ale co sie odwlecze to nie uciecze...
Wlasnie kilka chwil temu na zastrzezonym pod Twoimi zdjeciami napisalam kilka slow :-)

A ja juz zacieram rece na arbuzy bo jeszcze troche i sezon sie zacznie
No i zaczelam juz od wczoraj wieczorem akcje "balsamowanie" :-)Teraz systematycznie rano i wieczorem ...Zobaczymy czy da jakies efekty... Jeden z balsamow wyszczuplajacych ma suuuper konsystencje i fajna skore robi...Bylam wczoraj na solarium i jak sie wieczorem po kapaniu posmarowalam to skora dostala taki zdrowy koloryt a nie blyszczala sie jak posmarowana oliwka... Hmmm...hyba nie zakrecilams ie w tym wszystkim co ...hehehehe:laugh2::rofl2:

Ja od dzisiaj na diecie i trochę mam ciągoty do słodkiego i kawy mi brakuje trochę ale idzie wytrzymać. Właśnie wcinam dietetyczny obiadek i ogólnie czuję się bardzo lekko:tak:
Co do balsamów wyszczuplających to ja jak stosowałam to może nie było mniej ale właśnie skóra stawała się fajniejsza i jędrniejsza

Ania ja na cuda nie czekam ze bedzie mniej...ale wlasnie na to zeby skora byla gladka,nawilzona i zdrowo wygladajaca...

Syla "Soraya" taki rozowy....fajnie tez tak delikatnie pachnie...Bo to co do piersi kupilam to tak jakos mocno za kawa pachnie....

Pati tak mi sie kojarzy, ze ty kiedys zachwalalas jakis produkt na polysk wlosw. Daj namiary - bo jak mis ie dobrze kojarzy to pisalas, ze jest mega skuteczny a mnie by sie teraz takie cudo przydalo.
Ja sobie po ciazy zainwestowalam w serie dobrych kosmetykow - tyle, ze do twarzy. Szkoda mi bylo troche kasy ale mialam probki i naprawde byly swietne (moja stara seria jakos przestala juz dzialac jak powinna). Teraz rozgladam sie za czyms do ciala ale nie bardzo wiem co wybrac. Polskie kosmetyki odpadaja bo sa tu niedostepne a cudow na rynku tyle ze wybieraj latami - tak wiec nie wiem kiedy cos znajde choc czas pogania i smarowac by sie trzeba bylo zaczac.

reklama
Do góry