reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ania ja tez nie jestem zwolennikiem jakiś takich wynalazków ale widze po dziadku ze na watrobe mu bardzo pomogły i jest też taki bardziej energiczny pełny werwy widze ze to mu poprostu pomaga
i odkad Wojtek to pije tez nie choruje, ale tez widze po innym dziecku bardzo chorowitym non stop chorym, ze po miesiacu picia tego poprostu przestał chorowac kaszlec kichac itd:tak:

reklama
o co do alveo...to w naszej rodzinie się sprawdziło....dawalismy to babci.....miała uporczywe bóle kosci, stawów, poruszała się o kulach i kilku specjalistow orzekło wózek........babcia nie wychodziła już z domu, ledwo się podnosiła.....wtedy mój znajomy polecił mi to...kupilam nie wiedząc jakie beda efekty i na nic nie liczac, babcia po wypiciu 1,5 bodajze butelki wstała...a po całej kuracji nie pamieta, ze cos ja bolało..lekarka powiedziała ze to niemozliwe, osteoporoza zupełnie się cofneła...wszystkie wyniki badan jakby innej osoby...a babcia juz planuje zbieranie grzybów i nie moze sie doczekac... byc moze pomogła wiara w wyleczenie, nie wiem...ale sie udało i niewazne dlaczego:)

Syla przegladalas juz INtymna .pl ? Ja juz z checia kupilabym 6 modeli ...:-) Ale mam juz 5 z tamtego roku...niektore wogole nie ubrane...Ale na jeden lub dwa chyba sie skusze:-)

Cicha nam kupuje dziadek:-) ale specyfik na całym swiecie doste pny wpisz w wyszukiwarke to znajdziesz sobie najblizszego dystrybutora przywoza do domu

Pati jeszcze nie ale zaraz zajrze - ale jak mój Misiek sie dowie ze znowu jakis strój kupuje :-D:-D mam ich chyba z 10:tak:

SYla to nic nie mow:laugh2:

Ja chce zamowic ten...

i ten.... :-)

Pokazalam Adamowi a on"Ciebie chyba pogielo masz 5 nowych,p co Ci nastepne" a ja na to "no ale zobacz jakie ladne...i takie tanie :sorry2: " na przyszly rok jak znalazl hahahahahahaa:laugh2:

reklama
Pati no ladne:tak:;-)musze sie zastanowic cholera znowu nakupie!!!!! ale ja mam jakiegoś fiola na tym punkcie:-) buty musze kupic....... japonki hmmm tez kurna mam ich chyba milion par

Do góry