reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Wczoraj jak polozylam mloda jechalam 30 min-tym samym stracilam 260 kcal :-) a jak u ciebie?Teraz bede zawsze cwiczyla jak tylko ja poloze bo moj program leci a wtedy czas nawet nie wiem kiedy mi zlecial...

jestem z was dumna. Ja zawzięcie chodze na aerobik. Bardzo dobrze się czuję po tych ćwiczeniach. Od marca bede chodzic 2 razy w tygodniu. Niezdawałam sobie sprawy z tego, ze bedze tak fajnie. Moje funfele myslą a aqua aerobiku. Hi, hi takie potwory tam cwiczą, zze hej. Akurat będe sia tam nadawać. !!!!!!

Fredka dzialaj dzialaj :-)

Co do cwiczen to ja tez cwicze z rana,ale nie zawsze bo nie zawsze rano dobrze sie czuje...Ale jak cwicze to tylko przed sniadaniem...No i nie pije:-D alkoholu...nie ma juz ze z wieczora jakies winko lub piwko...nawet w polsce nic nie lyknelam...No i ograniczam jedzenie...jak mnie bierze na slodkie to cycam pol kostki czekolady...Ogolnie jem o polowe mniej niz jadlam wczesniej...no i tez 1,5 kg mam mniej :-)

Syla pokaz jaki stroj wybralas....

Postanowilam tez ze jak Adam zacznie chodzic systematycznie do biura to zaczne tez cwiczyc brzuszki :-)

Pati ja mam odpał na punkcie strojów kąpielowych wiec podoba mi sie kilka:-) a jeszcze teraz zerknełam na niemieckie otto a tam 5 razy wiecej strojów bede miala duuuużo myslenia:-D

reklama
Do góry