reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja tez rowerka niezbyt darze sympatia...jak juz to taki prawdziwy:-)Haaa i nawet mam ...stoi juz druga zime na dworze :baffled: i prawie caly zardzewial:-D

A teraz Adam meczy sie ze zlozeniem mojego sprzeciora...Ja wczoraj mysle sobie-pfiii sama se zloze,a jak zobaczylam ile to czesci:szok: dalam sobie na luz :-D

reklama
Eeeee ,dzis zmiejszylam na 2 i 15 min to lightem mi poszlo,moglabym nawet jeszcze kolejne przeleciec tyle,ze juz obiad byl gotowy :baffled: a ja tak sie pieknie rozpedzilam..:-).W 15 min 110 kcal,a srednie tempo mialam 11,5 km/h -puls 110 :-)

a ja to zaraz sobie na 6 nastawilam a wtedy sie dziwilam ze oddechu mi brak i serce jak glupie wali...
Dzisiaj cwiczylo mi sie fajnie,otworzylam sobie okno(sprzecior stoi w duzym pokoju tak przy oknie bym mogla tez w tv.patrzec) popatzylam za nie itroche w tv :-) czas szybko lecial

brawa Pati!!!

a ja dzis strzelilam sobie mega spacer ..po urzedach..architektach..itd..jak wyszłam o 12 dopiero niedawno wróciłam..cały czas na nogach..tempo max..

a wieczorami funduje sobie 20 km na rowerku..:happy:

dziewczyny gratuluje!!!! ja dzisiaj znowu idę na aerobik, teraz w zmocnionym gronie. Już 3 grubasy będą chodzić. A tak poza tym zakwasy przestały mnie bolec dopiero w piatek.

reklama
Mnie w sobote zaatakowal chyba jeden zakwas:-D bo jakos tak przez 4 godziny w lewej nodze w lydce odczowalam ze cos sie dzieje...czaami nawet musialam uciskac noge bio inaczej jakos dziwnie "wariowala":-D
dzis jeszcze ie cwiczylam -od rana napierdziela mnie glowa:baffled:

Fradka-fajnie ze znalazly sie kolejne chetne na aerobik-w grupie zawsze razniej i chetniej sie idzie:-)

Do góry