reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powitanie

Hej dziewczyny,

Jestem z Nowego Sącza, pracuje w muzeum jako historyk sztuki :) Jestem w 7 tygodniu ciąży (druga, pierwszą poroniłam w 5 tygodni). Tym razem jest lepiej, ale jednocześnie gorzej, bo czuje się strasznie :) Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało!
Witaj :) Napewno będzie wszystko dobrze ,trzeba pozytywnie myśleć chociaż wiadomo ,ze przez całe 9 miesięcy będziemy się zamartwiać

reklama
Dasz radę :) W końcu kto jak nie my ;) Ja między córkami miałam 1,5 roku różnicy i byłam sama i dałam radę:) Całe szczęście moje dzieci były bardzo grzeczne :rolleyes2:Jeszcze im nie mowilam ,ze będę mieli rodzeństwo ,po wizycie im powiem bo dziewczyny to napewno poleca się chwalić wszystkim hehe
Ale pewnie lekko nie bylo ?

Hej... witam... mam na Imię Natalia i tak naprawdę wciąż jestem w szoku, zrobiłam dzisiaj test o 6 rano a tam... dwie kreski ....
Mam 5-cio letnią córkę, mam 27 lat i jestem kierowniczką w lokalnym fastfoodzie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to córeczka sporo pomoże juz moja ma 3 latka, a jak się urodzi drugie to bedzie miala prawie 4 pociesza mnie to bo widzę jak znajomi mecza sie z dwojka lub trojka w podobnym wieku nie chciałabym, aby okres ich dzieciństwa kojarzyl mi się z jakokolwiek męką. Choc jak wiadomo i tak lekko nie jest

No juz 6 latka nauczyłam sprzątać [emoji4] u nas w rodzinie same prawie chłopy. Mój brat ma dwóch synów, moja siostra syna i udało się córkę a ja? Tez dwóch chłopców. Może teraz uda się corunia..
[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki

hej, mam 25 lat, jest to moja pierwsza ciąża, prawdopodobnie 4 tydzień, ogromnie się cieszę ale jestem też przerażona, mam nadzieję, że miło spędzę te 9 miesięcy i Wam też tego życzę ;)
Dzieki i wzajemnie! Ja ciążę z pierwszym dzieckiem wspominam jako najmilszy i najspokojniejszy okres mojego zycia.po porodzie zmienilo sie na calkiem odwrotnie...miałam depresje poporodowa, bylam po cesarce i strasznie ciężko bylo mi samej nie mialam nikogo obok, poza mezem który wracal po całym dniu pracy kolo 17:00.pomagal jak się dało ale jak nie moglam znieść samotności w ciagu dnia

Hej dziewczyny,

Jestem z Nowego Sącza, pracuje w muzeum jako historyk sztuki :) Jestem w 7 tygodniu ciąży (druga, pierwszą poroniłam w 5 tygodni). Tym razem jest lepiej, ale jednocześnie gorzej, bo czuje się strasznie :) Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało!
Trzymam mocno kciuki! Oszczędzaj sie bardzo ! Ja tez strasznie sie czuje szkoda gadac...mdlosci i zgaga po każdym jedzeniu brr.....

reklama
Witajcie, jestem na końcówce 4 tc, ale czekam na potwierdzenie przez lekarza. Poprzednia ciąża zakończyła się właśnie w 4 tc więc podchodzę teraz do niej sceptycznie. Poza tym mam 4 letniego synka.

Do góry