reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powitanie

Dzień dobry wszystkim ;) Z radością dołączam do marcówek :) Wczorajsza wizyta potwierdziła 4/5 tydzień. Jako że była to ciąża stosunkowo długo wyczekiwana martwię się okrutnie czy wszystko będzie ok;)

reklama
Dzień dobry wszystkim ;) Z radością dołączam do marcówek :) Wczorajsza wizyta potwierdziła 4/5 tydzień. Jako że była to ciąża stosunkowo długo wyczekiwana martwię się okrutnie czy wszystko będzie ok;)
Wszystko musi byc ok:) gratuluje:D wskakuj do nas na główny wątek:)

Witam i się dołączam do grona marcówek :D
Jestem już mamą 3.5 letniego urwisa, a teraz oczekuję na kolejne maleństwo. Przewidywany tp to 25.03, teraz jestem w piątym tc.
Mam nadzieję na bezproblemową ciążę i tego też życzę kazdej z Was :)

Witam się z Wami mamami .
Jestem z Łodzi .
Okazuje się , że jestem w ciąży co bardzo mnie raduje a jednocześnie przeraża, bo wiem jakie będą moje obawy przez kolejne mam nadzieje miesiące.
To jest moja 7-ma ciąża, ale mam tylko jedno dziecko - córkę . Ma 4 lata.
Wszystkie inne ciąże poroniłam. Ostatnią w 13 tygodniu - serce przestało bić. Wtedy miałam termin na 9 maja 2017.

Na wizytę umówię się na jakiś 6 - 7 tydzień , wtedy ewentualnie słychać już serce. Wcześniej wydaje mi się nie ma sensu iść, tym bardziej , że do 6-7 tygodnia jest bardzo dużo naturalnych poronień .
Trzymajcie kciuki .

Cześć dziewczyny :) mam 32 lata i jestem w siódmym tygodniu ciazy, to bedzie mój pierwszy dzidziuś. Pewnie się domyślacie ze jestem bardzo przejęta, przestraszona, ale tez bardzo się cieszę, ciaza planowana i bardzo chciana. Narazie bolą mnie piersi, trochę mnie mdli i czuje rozciąganie lekkie w brzuchu co jakiś czas.
Fajnie ze jest takie miejsce jak to forum napewno będę się zaczytywac :)
Buziak :)

Cześć dziewczyny :) Chyba czas do Was dołączyć. Termin mam na 25 marca. Będzie to moje drugie dziecko, córeczka Magda w styczniu skończyła 3 latka. Być może tym razem będzie synek? Nazywam się Marlena, mam 27 lat i pracuję jako fizyk.

Cześć dziewczyny, nazywam się Iza i to moje pierwsze dziecko. Mam 22 lata. Jestem w końcówce 5 tygodnia :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej , ja nazywam sie Agnieszka, mam 25 lat, mam coreczke 1,5 roku i jestem w 7tc ;) mieszkam w Austrii a Zosia idzie do zlobka od wrzesnia

Napisane na ASUS_Z00UD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry