reklama
mimi8334
Fanka BB :)
Cześć :-) ja mam na imię Emilia, mam 33 lata i dwuletniego Mikołajka :-) termin ok 02.03 :-) pracuję w biurze i jestem z Łodzi.
Witaj Emilia piękne imię Moja córka tez Emilia
mimi8334
Fanka BB :)
Ja dla mnie samej obojętnie jaka płeć bo mam i syna i córki ale dla partnera bym chciała dziewczynkę bo syna już maOj jak ja teraz bym synka chciała... ale u nas w rodzinie same baby... więc nie wiem....
Ja na razie nikomu nie mówię za 2 tyg USG, jak będzie seruszko do najbliższej rodzinie, a reszcie po usg prenatalnym
Witaj super ,ze się nie podałaś i życzę spokojnych 9 miesięcyMam na imię Monika, mieszkam w Poznaniu i mam 35 lat. Pracuję w biurze. Jestem mamą 8letniej Zuzi i obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży. Aniołkowa mama ze mnie, która jak powiedziała, że się nie podda to tak zrobiła
braneta
Staranka o dzidzię:)
Cieszę się że jest nas coraz więcej
Hej... witam... mam na Imię Natalia i tak naprawdę wciąż jestem w szoku, zrobiłam dzisiaj test o 6 rano a tam... dwie kreski ....
Mam 5-cio letnią córkę, mam 27 lat i jestem kierowniczką w lokalnym fastfoodzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam 5-cio letnią córkę, mam 27 lat i jestem kierowniczką w lokalnym fastfoodzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
braneta
Staranka o dzidzię:)
Cześć Nadalko. Życzę spokojnych kolejnych miesięcy. Kiedy miałaś ostatnio @?
Cześć Nadalko. Życzę spokojnych kolejnych miesięcy. Kiedy miałaś ostatnio @?
Hej. Ostatnią miałam 27 maja, ale tak jak podejrzewam u siebie 40-dniowe cykle to tak owu wypadała Ok 22 czerwca ...
A tak w ogole to był mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek ...
Wcześniej próbowaliśmy przez parę miesięcy ale się nie udawało ... poszłam do pracy, zaczęłam brać tabletki ... i niedawno odstawiłam i tu taka niespodzianka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama