reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powitanie

Cześć :))))
A ja mam już dwie córki :) 2 i 3,5 latka :)
I nagle niespodzianka - będzie trzecie :))))))))
Mam 35 (!!!!!!) lat... ehhh..... jestem z Warszawy, mam własną firmę związaną z nieruchomościami.
Jestem przerażona jak sobie z trójką poradzimy :)

Termin z OM 11 marca :)

Miło Was poznać dziewczyny :) Mam nadzieję, ze przez 9 m. się zaprzyjaźnimy :) Każdą moją ciążę na bb spędziałam, a potem przyjaźnie na fb się przeniosły :)))
Dałaś radę z 2 to i dasz z 3 ;) my kobietki silne jesteśmy :)

reklama
Ja was dziewczyny podziwiam. Ja sama nie wiem jak sobie dam radę z dwójką:) syn wszedzie biega jak szlony:) dobrze ze do przedszkola idzie;)

Ja was dziewczyny podziwiam. Ja sama nie wiem jak sobie dam radę z dwójką:) syn wszedzie biega jak szlony:) dobrze ze do przedszkola idzie;)
Dasz radę :) W końcu kto jak nie my ;) Ja między córkami miałam 1,5 roku różnicy i byłam sama i dałam radę:) Całe szczęście moje dzieci były bardzo grzeczne :rolleyes2:Jeszcze im nie mowilam ,ze będę mieli rodzeństwo ,po wizycie im powiem bo dziewczyny to napewno poleca się chwalić wszystkim hehe

Cześć! Mam na imię Ania, mam 2 letniego synka :) (dziś są jego 2 urodziny). Jestem w 38 tygodniu ciąży (39 od czwartku) tym razem to dziewczynka. Nie miałabym nic przeciwko jak dziś by się zaczął poród :). W ciąży z pierwszym dzieckiem pracowałam przy projektach unijnych, a teraz pracuję/będę pracowała nad najważniejszymi projektami w moim życiu :D.

Dziewczyny ja tu widzę że wielkie boom jest :D jest dużo mam co będą miały 3 dziecko :tak: super!:-) :)

michalina_ch - pewnie teraz marzeniem byłby synek co? :-D

Dasz radę :) W końcu kto jak nie my ;) Ja między córkami miałam 1,5 roku różnicy i byłam sama i dałam radę:) Całe szczęście moje dzieci były bardzo grzeczne :rolleyes2:Jeszcze im nie mowilam ,ze będę mieli rodzeństwo ,po wizycie im powiem bo dziewczyny to napewno poleca się chwalić wszystkim hehe

Ja też na narazie dzieciom nie mówię, w ogóle rodzinie powiem chyba w 20 tyg :)

Cześć :-) ja mam na imię Emilia, mam 33 lata i dwuletniego Mikołajka :-) termin ok 02.03 :-) pracuję w biurze i jestem z Łodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj jak ja teraz bym synka chciała... ale u nas w rodzinie same baby... więc nie wiem....

Ja na razie nikomu nie mówię :) za 2 tyg USG, jak będzie seruszko do najbliższej rodzinie, a reszcie po usg prenatalnym :)

Do góry