reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba `robi yes yes yes jak Marcinkowski
felqua
Fanka BB :)
U nas tez Teletubisie rules! Jas codziennie po przebudzeniu wola Laa laaa i caluje pluszowa Lale..na Thinkiego Winkiego tez mowi Laa laaa..tak wiec dla nieo istnieje tylko jeden teletubis-reszta to malo wazny dodatek!
Krecika tez ostatnio ogladal i spodobal mu sie.Uwielbia tez Thomasa.
Krecika tez ostatnio ogladal i spodobal mu sie.Uwielbia tez Thomasa.
ivka76
Fanka BB :)
U nas na szczęście teletubisie są bee i bardzo mnie to cieszy, bo są fatalne i wg mnie nieedukacyjne.
Za to codziennie rano Szymon ogląda na zmianę "domowe przedszkole", "jedyneczkę", "domisie" i "budzik" - baaardzo je wszystkie lubi.
Za to codziennie rano Szymon ogląda na zmianę "domowe przedszkole", "jedyneczkę", "domisie" i "budzik" - baaardzo je wszystkie lubi.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas z TV to tylko pilot jest interesujący, tj. włączanie i wyłączanie telewizora;-)
za to komputer to żywioł Agatki - jak na ławie stoi laptop drze się "nana" "lala" + ładuje do K. na kolana, co oznacza, że chce teletubisie;-) i jest koniec pracy mojego męża;-)
za to komputer to żywioł Agatki - jak na ławie stoi laptop drze się "nana" "lala" + ładuje do K. na kolana, co oznacza, że chce teletubisie;-) i jest koniec pracy mojego męża;-)
Podziel się: