reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Antos ..nie ma duzo swoich ulubionych bajeczek ..najczęsciej ogląda mini mini i Clifforda ..ale najbardziej interesuje się pilotem od TV i komputerem i pcha się na kolana ...i krzyczy z radości jak moze myszke podotykac i ponaciskac klawaiture:tak::tak::tak::tak:

reklama
Karolkaz, moja Agata ma juz swoją własną myszkę i stara klawiaturę - daliśmy jej do zabawy po tym jak wyskubała kilka klawiszy z mojego laptopa :-D

Osinko ..my teraz mamy nowa klawiature i mysz ..wiec czuje że starą Kuba musi jednak z piwnicy przynieśc...dla Antosia bo nic nie mozna na kompie zrobic....:rofl2::happy2:

Moje hh nie jest wstukiwane celowo podwójnie. To efekt pracy Kamila. Na szczęście działa. :-) Co do klawiatury to od 6 miesiąca życia się nią bawił teraz nie da się oszukać. Jak klawiatura nie jest podpięta do kompa i nie pokazują się literki na monitorze to nie ma zabawy. Jego klawiatura stoi w koncie.

Lena tez ma swoja klawiature ale woli nasz laptop........
a co do telewizji i bajek to nie oglada i czasem zaluje ;-):-p

natomist uwielbia muzyke - tanczy i spiewa (a numer jeden jest bebe lilly)

u nas klawiaturka na porzadku dziennym jak czegos na niej nie zrobi to chory jest
a do tanca najlepsza jest bebe lily

a najlepszy kanal do ogladania to mini mini

emi miala swoja klawiature czyli nasza stara ale nie pasjonowala jej tak ja ta przed mieniacym sie monitorem hehe
przybyłam sie pochwalic Emi zaczyna łapać co dzien nowe słowka powtarza jak papużka mała potrafi powiedzieć
ato-auto
stacy-starczy jak nie chce juz jesc
dale-darek moj brat zawsze go wola do okna
a dooo- ale dobre mowi klepiac sie po brzusiu
ode-odejdz jak jedzie wozkiem dla lelk i cos stoi na drodze
nie pamietam teraz co jeszcze ale ja jestem cala happy jak slysze te jej półsłowka a wczoraj zaczela probowac mowic EMI ale mowi tak smiesznie ani eni nie jeszcze troche i sie uda:tak:

a moje dziecko jest maniakiem telewizyjnym:zawstydzona/y: największy hit to nieszczęsne reklamy i programy muzyczne:-D

Iga gada dalej. Na pytanie "jak się nazywasz" już odpowiada zgodnie z prawdą "Iga" a "mama jak się nazywa" - "Kasia":-)
z nowszych słówek jeszcze jest "proszę", "patrz" i niestety...."dupa" (to zasługa mojego kolegi) .
ale od szczepienia jest okropna...ciągle marudzi i przestała spać w dzień (wcześniej spała 2 razy , więc dla nas to jest szok)..mam nadzieję że to jej minie bo jestem wykończona..

reklama
Do góry