reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Moj Antos Nie Mowi Za Wiele Mamma ,tata, Baba, Dada I Jak Mowie Aga To Sie Smieje W Glos Tak Ma Na Imie Jego Matka Chrzestna I Jak Mu Mowie N Ie Wolno I Dostaje Malpiego Rozumu I Tez Sie Tak Smieje Ze Sami Sie Z Nim Smiejemy I Wszystko Krzykiem Sygnalizuje Wlasciciwe To Darciem Sie
Piotrek go dorwał i jeździ nim jak szalony od ponad godziny. a samochód jest nadal w kartonowym pudełku.
o Wy sadyści....;-);-);-)
ale wyobraź sobie jaka będzie radocha jak go wreszcie odpakujecie...
asioczek
Fan(ka)
Maja słownictwo na wyjeździe wzbogaciła o bardzo ciekawe słówka - danke i Scheiße. To drugie podłapała od starszej pani na stołówce, podczas obiadu gdy spadł Majowi widelec głośno i wyraźnie skomentowała ten fakt soczystym Scheiße
Kasianka chyba nasze córy na lumpy podworkowe rosną
Kasianka chyba nasze córy na lumpy podworkowe rosną
K
KingaP
Gość
kasianka i asioczek, brawa dla rozgadanych Małych dam :-)
Moja koleżanka, gdy jej córka miała z 1,5 roku często wstydziła się za dupę :-) Jej Zosia nadawała jak wściekła, a jak ktoś ją chwalił i mówił: "Zosiu, jak ty ślicznie mówisz", ona odpowiadała DUPA
Moja koleżanka, gdy jej córka miała z 1,5 roku często wstydziła się za dupę :-) Jej Zosia nadawała jak wściekła, a jak ktoś ją chwalił i mówił: "Zosiu, jak ty ślicznie mówisz", ona odpowiadała DUPA
podstawowe słówko Krzymka : "E??" - koniecznie ze znakiem zapytania
poza tym dużo szeleści po swojemu
super!!!
Kinga- świetne!!!!!
reklama
asioczek
Fan(ka)
Z serii DUPA, dwuletnia córeczka znajomych ostatnio w kosciele wypaliła całkiem głośno "Jestem niezła dupa". Niestety maluchy szybko łapią co słyszą i chętnie w nieodpowiednim momencie prezentują swoje nowe umiejętności.
Podziel się: