Szymek bardzo przypatruje się moim ustom i stara sie coś powiedzieć,a przy tym śmiesznie wyciąga języczek.Jeszcze nie gawoży ale to lada chwila nastąpi.Jest śpiochem,dużo je, waży 6300.i wiecie co bardzo lubi patrzeć na dziadka.Tata ma wąsy i przezto bardziej wyrazistą twarz.:-)
reklama
kanga_aga
Fanka BB :)
Franek się juz przekręca z brzuszka na plecy nie wiem czy się cieszyć czy nie.. mocno podnosi też głowę i opiera się już na całych przedramionach..
a ja głupia zamiast się cieszyc zaczynam sie zastanawiać czy to przypadkiem nie wzmożone naięcie nerwowe.. ma dopiero dwa miesiace a sam sztywno trzyma głowę w pozycji pionowej, obraca się na plecy z brzucha, i w pozycji na brzuszku układa sobie buzię jak mu wygodnie..
a no i przedewszytstkim ślicznie się śmieje na widok mamusi
a ja głupia zamiast się cieszyc zaczynam sie zastanawiać czy to przypadkiem nie wzmożone naięcie nerwowe.. ma dopiero dwa miesiace a sam sztywno trzyma głowę w pozycji pionowej, obraca się na plecy z brzucha, i w pozycji na brzuszku układa sobie buzię jak mu wygodnie..
a no i przedewszytstkim ślicznie się śmieje na widok mamusi
adasia
Wrześniowe mamy'06
Te nasze maluchy silne są Igorek też już sztywno trzyma główkę, a wczoraj zauważyłam że podnosi się sam do siedzenia jak go trzymam na rękach i w takiej pozycji prawie siedząc trzyma się parę chwil:-) Dużo gaworzy :-) i śmieje się na głos
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Moja Zuzancia tez uwielbia (najbardziej o 5 nad ranem )smiac sie na glos,glosno rozmawiac po swojemu do slonika piankowego,ktory wisi na drzwiach i bardzo wysoko i sztywno trzyma juz glowke. Jestem z Niej taka dumna!
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
U nas nastąpił dziś postęp w zmniejszeniu ilości kupek w ciągu dnia. Przez cała noc nie było kupki (po raz pierwszy), a w ciągu dnia były tylko 2 do tej pory, za to ta ostatnia to taka aż po same pachy :-).
A jak rozmawia ta moja panna! Dziadziuś to się nie może z wnusią nagadać - nawet jej śpiewa a Ola wtedy tak ślicznie sie uśmiecha
A jak rozmawia ta moja panna! Dziadziuś to się nie może z wnusią nagadać - nawet jej śpiewa a Ola wtedy tak ślicznie sie uśmiecha
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Leoenk jak juz wiecie trzyma główke wysoko, wierzga nożkami, jak podkaldam pod nie ręce to odpycha się jak dziki, też juz chyba chciał by siadać ;-) usmiecha się, zaczyna gaworzyć ( zwlaszcza rano) lapie mame za włosy, i ma bardzo silny uścisk dłoni ;-) taki prawdziwie męski ;-)
reklama
Podziel się: