reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzikusko,ja sie ciesze,ze Moja Zuzanka mniej spi w dzien,bo mozemy sie wtedy do woli pieszczoszkowac. ;-)
Moja też trzyma główke w pionie od jakiegoś czasu.:-)To ponoc naturalne u takich maluchów i ponoc zanika po jakimś czasie.I dopiero znowu po jakimś czasie robi to naturalnie.Patrycja wodzi już oczami za przedmiotami i osobami:-).Reaguje na hałas.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A moja Oleńka w tej chwili leży na przewijaku i tak sobie gaworzy, że aż się śmieje z niej. A zauważyłam, że bardzo czesto jak leży właśnie na przewijaku to zaczyna gadać - taki jej kącik zwierzeń czy co ?
kuba od poczatku unosil glowe az sie pediatra dziwil w szpitalu; teraz zaczyna sie na rekach podnosic i stara sie trzymac lokcie wyprostowane; co do usmiechu to moze 3 razy sie usmiechal; ale wlasnie gdyby nie kolki a pozniej ten zapchany nos pewnie byloby lepiej; moj sie smieje ze maly ma wiecznie skrzywiona mine po mnie
Patrycja zaczyna sie juz do nas usmiechac kiedy my się do niej uśmiechamy.Gawożyc troche też po swojemu.Kiedy ma czkawka mówi eee po następnym czkawnieciu znowu eee.Tak to słychac jakby miała pretensje że ma czkawkę.;-)I chyba przyzwyczaiła się troche do rąk:-(,bo jak zaczyna troszkę dłużej płakac w łóżeczku to ją biierzemy,ale noce spi w łózeczku.:-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
No moja Ola też potrafi czasami tak strzelić no ale, żeby aż z taką siłą
reklama
Podziel się: