Moja uwielbia lezec na brzuszku.Rozglada sie na boki,podnosi główkę do góry,marszczy czółko i wygląda jak żółwki z bajki.Tylko nie pamietam z jakiej.Bardzo szybko tez zasypia na brzuszku.Rano 5 biezemy ja do nas bo strasznie steka.Pomasuje jej brzuszek i kłade na nim.zasypia na 2-3 godziny jeszcze.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Rozglada sie na boki,podnosi główkę do góry,marszczy czółko i wygląda jak żółwki z bajki.Tylko nie pamietam z jakiej.
Mija,moze Franklin? ;-)
Adasiu,moja kuzynka tez nie raczkowala,ale suwala sie na pupie. Kazdy sie martwil,ze cos z nia nie tak,a ona tez nagle wstala i sobie potuptala.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
nie wiem jak wasze dzieciaki ale musze się pochwalic ze Milenka potrafi tak gruchac ze obłęd. Potrafi lezecz na przewijaku i gadac jak najęta - prześlicznie a jak lezy w łóżeczku i puszczam jej misia-pozytywke a ta przestanie grac to taK ją ochrzania ze normalnie ......... ah moja kochana niunia
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mycha u nas jest tak samo :-) . Już można sie wygadać z tymi naszymi dzieciaczkami:-) .
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Moja Gwiazdka pobila dzis w nocy swoj rwekord spania. Wczoraj spala caly dzien - wstala tylko 3 razy na karmienie! Myslalam,ze w nocy slabo pospi,a tu prosze,jaka niespodzianka. Od 23 do 5,pozniej chwilka jedzenia i o 8 pobudka,tylko z tego wzgledu,ze miala zapchany nosek,wiec Ja obudzilam do czyszczenia,a tak pewnie spalaby dalej,hihi. ;-)
cleo28
Fanka BB :)
moja też bije takie rekordy Agutko, oczywiscie ja jestem z tego bardzo zadowolona, nie dosć ze w ciagu dnia nie spi łacznie moze z 4 godz to jeszcze wczoraj ostatni posilek miala o 22 na nastepny obudziała sie dopiero o 7 rano !!!!! Wyspalam sie super :-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleosiu,ja tez jestem bardzo zadowolona z tego spania Zuzi. Ja sie wyspalam i to bardzo,ale ja to zawsze sie przy Zuzi wysypialam. Tylko dzis spalam bardzo czujnie,bo jednak to bylo 1-2 godzinki wiecej niz zawsze spi. ;-) Odpukac i oby tak dalej!
Podziel się: