reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Moja Zuzinka oprocz tego,ze juz cudownie gaworzy,wystawia raczki do roznych przedmiotow i mocno je chwyta. :-D Dzis,gdy sobie grzeczniutko lezala w lozeczku,podeszlam do Niej i mowie "I co Rybko,wszyscy Cie zostawili i nie chca sie z Toba bawic?". A Ona tak slodko sie usmiechnela i wyciagnela raczki do gory,zeby Ja wyciagnac i poprzytulac za to,ze jest taka grzeczna. :-D

reklama
Oleńka też ostatnio jest na etapie chwytania wszystkiego co jest w zasięgu jej rączek. Tak więc bawi się pieluszką (chowa się za nią), kołderką, swoimi bluzeczkami (najchętniej chciałaby je zdjąć :-D)

moj maly juz wie ze ma rączki ale glownie do buzi je wklada; powiesilam mu nisko nad glową maskotki zeby próbowal chwytac ale on je chce zjeść :-)

Kornelka uwielbia wkladać rączki do buzi, najpierw przygląda sie im z odległości a potem chyc i do buzi :-)
Dziś podczas zabawy w a ku-ku, kiedy to zakrywałam jej buzię pieluszką to aż sie zanosila od śmiechu a ja razem z nią :-D

Moja Oliwka też jest na etapie smakowania wszystkiego, bawi się rączkami, wkłada je do buźki i cały czas ośliniona cała, hehe
Od jakiegoś czasu ćwiczy też podnoszenie główki do siadania, ale to chyba jeszcze troszkę za wcześnie:-D

I u nas podbnie;-) rączki siedza w buzi a także zabawki,koszulki,pieluszki wszystko jest sprawdzone;-) a wczoraj jak mu przystawiłam do buzi ciasteczko delicje to aż ją otworzył żeby posmakować:-D

Moja coreczka robi to samo :tak: ALe najlepsze zrobila przed chwilka-wysunela z buzi bardzo mocno jezyk i zlapala go sobie raczka :-D :-D Strasznie sie wystraszyla, chyba nie zdawala sobie sprawy z tego ze lapie wlasny jezyk ;-) :laugh2:

Zuzia najwieksze laskotki ma po boczkach,hihi. :-D A dzis polozylam Ja do lozeczka,no a ze slonko ladnie swiecilo,to na scianie widac bylo cien krecacej sie karuzelki,no i Zuzanka sobie z tym cieniem rozmawiala. :-D A ja chcialam cos poszukac za lozeczkiem - dokladnie za Zuzi glowka,wiec sie schylam i szukam,a Zuzia do mnie "Eeeeeeeeee!" i w smiech. :-D Jakby chciala powiedziec "Eeee,czego tam szukasz? :-p". Tak smiesznie to wygladalo,ze szok. :-D

reklama
Oliwka wczoraj i dzisiaj tak sie rozgadala ze doslownie nie mozna jej zamknac buzinki :-D Cale dwa dni nadaje non stop :tak: Jak jakies radio :-D ALe mnie to bardzo cieszy, dzisiaj po kapieli tatuś czyscil jej nosek a Oliwcia powiedziala cos w stylu "grrrrrrrrrrrr" w kazdym badz razie zabrzmialo to tak jakby warczala na tate :laugh2: :laugh2: A ja sie usmialam jak nigdy :-)

Megi moja corcia tez ma wielkie laskotki, tyle ze na calym ciele :tak: , ma to bidulka niestety po mnie, pisze niestety bo wiem jakie to jest uciazliwe w zyciu, ktokolwiek mnie dotknie to ja zaraz cala podskakuje i widzimy ze Oliwcia tez tak ma, ale poki co fajnie sie smieje ;-)

Do góry