reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Milenka z kolei już się rwie do siadania :-D Dzisiaj po przebudzeniu wzięłam ją do siebie do łózka i położyłam ją sobie na ugiętych kolanach. Kiedy tak sobie leżała i gadała jak najęta pociągłam ją za rączki do saidu i siedziała !! :-D a jak przy tym krzyczała z radości i główkę ślicznie trzymała 0 naprawdę bez żadnego problemu :eek::laugh2: byłam z niej dumna - no i już potem sama chciała, ale jej tłumaczyłam ze to jeszcze za wcześnie i wszystko w swoim czasie ;-):-D

Mycha, jako iż nasze Dzicie w podobnym wieku,to chyba i podobne zainteresowania mają ;) Przemcio najchętniej by labo siedział albo chodził po mieszkaniu (będąc u kogoś na rączkach) a i jakiś tydzień zamiast smoczka woli ssać swoje łapki :)

A ja dzis zauważyłam, że Oleńka zauważyła swoją roczkę :-D . Tak wodziła za nią wzrokiem, że sie uśmiałam z dziadziusiem. Kolejny postęp mojej panienki :-) .

Megus,moja Zuzia tez ja dzis zauwazyla. :-D Rusza paluszkami i do nich rozmawia,hihihi. :-D A na koniec glosno sie smieje z tego,co zrobila. :-D Albo z tego,co Jej odpowiedzialy. :-d :-p

A Moja Coreczka,gdy lezala sobie u mnie na lozku ze swoja maskotka - kroliczkiem,zaczela z Nim nadzwyczaj glosno rozmawiac,smiac sie,bic go piastkami,a pozniej zlapala go za nozke i zaczela nim tarmosic. :-D Ciekawe o co sie poklocili. :-D ;-) Ale to tak slodko wygladalo. :-D

Moj Macius od kilku dni przecudownie smieje sie na glos! :-D Jest wtedy taki slodziusi! Smieje sie najczesciej gdy go przebierami i wtedy przez body go gilgocze pod paszkami i boczku brzuszka i mowie do niego, albo gdy do niego cos mowie i mu tlumacze:tak:
I od kilku dni sztywno trzyma glowke, choc jeszcze nie dosc mocno, ale i tak mnie to cieszy!
A od wtorku unosi glowke lezac na brzuszku(a raczej ja mu ja unosze bo mu za ciezko, puszczam a on ja chwile trzyma) i robi smieszny samolocik, tzn, unosi glowke i ramionka, ale raczki ma tez podniesione bo nie umie oprzec sie na nich i nozki wyprostowane tez, wiec wlasciwie lezy tylko na brzuszku robiac kolyske!
A za raczka tez juz wodzi, a raczej wyglada to tak, ze wyprostowana roczke unosi do przodu, paluszki ma w piastke, i patrzy z wielkim zdumieniem na nia, i wyglada jakby mial zaraz poleciec gdzies jak superman!

Moja córa wczoraj odkryła, że umie...........piszczeć:tak: :-D :laugh2: i duzo bardziej jej sie to spodobało niż aguuuu, auuuuu, wiec dzisiaj od rana takie piski urządza, że heeeej!:-D :-)

reklama
Renee to moja córcia własnie niedawno doszla do aaaaa itp bo piski w roznych sytuacjach miala dobrze opanowane juz od porodu :-D NAjslodsze sa gdy sie cieszy. ALe musze przyznac ze najlepiej jej wychodza w gniewie :-D :tak:

Do góry