Mój Romek też ostatnio polubił śpiewanie takim cienkim głosikiem. Potrafi się obudzić nawet o 5 czy 6 rano i śpiewa cieniutko: "Aaaaa aaaaa". Śmieszne to jest :-) Ale muszę się już kończyć, bo teraz z kolei skrzeczy strasznie :-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Megus,ah te Nasze Bidulki sie namecza z tymi probami siadania. ;-) Zuzia tak robi juz od dluzszego czasu,ale ostatnio,to juz normalnie jak sie siluje - ani chwili nie moze spokojnie wysiedziec,hehe. ;-)
A dzis Moja Ukochana Coreczka pobila swoj rekord,az o godzine!!! Spala od 19:30 do 5:30,czyli rowne 10 godzin!!! Wstala,pocycala i zasnela znowu i obudzila sie o 8. ;-) Ahhhhh,Moje Sloneczko daje mi tak cudownie pospac. <odpukac >
A dzis Moja Ukochana Coreczka pobila swoj rekord,az o godzine!!! Spala od 19:30 do 5:30,czyli rowne 10 godzin!!! Wstala,pocycala i zasnela znowu i obudzila sie o 8. ;-) Ahhhhh,Moje Sloneczko daje mi tak cudownie pospac. <odpukac >
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Jeśli chodzi o spanie to u mnie nie jest źle... już bardzo długo robimy tak, że maluchy zasypiają ok. 19-19.30, potem budzimy je ok 21 na kąpiel, dostają kaszkę i śpią do ok 6 Igor a Natasza to i nawet do 7-7.30. Po obudzeniu Igor dokazuj przez jakąś godzinę a potem jeszcze zasypia a Natasza zje i śpi dalej... też z godzinę...
Igor też strasznie chce wstawać ale Pani doktor powiedziała, żeby za nic mu nie pomagać bo od robienia takiej "kołyski" mogą mu się żebra wykrzywić.
Igor też strasznie chce wstawać ale Pani doktor powiedziała, żeby za nic mu nie pomagać bo od robienia takiej "kołyski" mogą mu się żebra wykrzywić.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A Moja Zuzia zrobila dzis taka prawdziwa kupke,jaka my robimy. Takiego malego bobeczka,hihi. To,chyba,po tych zupkach Ja tak wzielo.
A jak slicznie sie bawila swoim nowym balonikiem dzis! Az wkleje zaraz zdjatka.
No i w ogole po kapieli,jadla mlesio z butelki lezac na przewijaku,noi tak mi zasnela,hehehe. Smieszka Mala.
A jak slicznie sie bawila swoim nowym balonikiem dzis! Az wkleje zaraz zdjatka.
No i w ogole po kapieli,jadla mlesio z butelki lezac na przewijaku,noi tak mi zasnela,hehehe. Smieszka Mala.
Margolis no to faktycznie dzieciaczki spia CI super a ja myslalam ze przy dwojce jest to niemozliwe, bo zawsze sobie wyobrazalam ze jedno budzi stekaniem i placzem drugie i tak na zmiane ale dobrze ze to tylko mnie sie tak wydawalo ;-)
A ja sie musze pochwalic bo moja Córeczka rowniez wczoraj usiadla lezala na lozku i bawilysmy sie razem raczkami i nozkami i tu nagle jak trzymala mnie za raczki podnisola sie do siadu a jak baaardzo sie z tego cieszyla dzisiaj za kazdym razem robi to samo wiec musimy uwazac jak podajemy Jej raczki po zaraz chce usiasc moja Mała Spryciula;-)
A ja sie musze pochwalic bo moja Córeczka rowniez wczoraj usiadla lezala na lozku i bawilysmy sie razem raczkami i nozkami i tu nagle jak trzymala mnie za raczki podnisola sie do siadu a jak baaardzo sie z tego cieszyla dzisiaj za kazdym razem robi to samo wiec musimy uwazac jak podajemy Jej raczki po zaraz chce usiasc moja Mała Spryciula;-)
My po dzisiejszej wizycie u ortopedy.Duża poprawa bioderko zdrowieje teraz dopiero za 3 miesiące.Pati trzymana za rączki siadała już miesiąc temu.Teraz ma pretensję jak nie siedzi tylko ma leżec.Zaczyna się przymierzac do obrotu.
R
rouż
Gość
Macius rowniez siedzac w foteliku samochodowym w pozycji lezaczka, probuje sie unosic do siadu , ale meczy sie okropnie, bo nozki, plecki i pupcia z nim wspolpracuja, a z glowka ma problemy(jak bylismy w zeszla srode u dr to i ona zauwazyla, ze nie wychodzi mu na lezaco podnoszenie glowki:-( , teraz bedziemy w piatek, to zobaczymy co powie, martwie sie...:-( )
Ale od kilku dni zaczal zauwazac. ze ma nozki, i dzisiaj lezac po kapieli na przewijaku, slodziutko chwytal jena raczka jedna stopke:-) , a wczesniej gdy siedzial w foteliku, to probowal chwycic stopke i mu nie wychodzilo i tylko klepal sie w piszczel i wygladalo to tak, jakby wystukiwal rytm jakies muzyki , a potem uderzal stopka w stopke, jakby nozkami robil kosi kosi lapki(tu nozki ) i z bardzo powazna minka to wszystko obserwowal! A ja zalowalam, ze maz jest w pracy i tego wszystkiego nie widzi, takie to bylo rozkoszne!
Ale od kilku dni zaczal zauwazac. ze ma nozki, i dzisiaj lezac po kapieli na przewijaku, slodziutko chwytal jena raczka jedna stopke:-) , a wczesniej gdy siedzial w foteliku, to probowal chwycic stopke i mu nie wychodzilo i tylko klepal sie w piszczel i wygladalo to tak, jakby wystukiwal rytm jakies muzyki , a potem uderzal stopka w stopke, jakby nozkami robil kosi kosi lapki(tu nozki ) i z bardzo powazna minka to wszystko obserwowal! A ja zalowalam, ze maz jest w pracy i tego wszystkiego nie widzi, takie to bylo rozkoszne!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia pierdzi buzia. Podlapala to od razu. Raz zrobilam ustami "prrrrr",no i za chwile Zuzia to samo. I za kazdym razem tak kilka razy glosno pompuje w siebie powietrze i pierdzi buziulka na caly glos. A jak sie zrobi to samo,gdy ona jest juz dlugo cicho,to zaraz zaczyna nas nasladowac,hehe.
Wczoraj rano,przed praca,podszedl do Zuzi moj tata. Zaczal Jej wyciagac z buzi raczki,mowiac,ze tak nie wolno. A Zuzia,jak na Niego krzyknela! I z taka wsciekla mina! Haha,smiechu bylo co niemiara.
A dzis,gdy stalam w sklepie w kolejce,Moja Coreczka sie obudzila i zaczela mnie wolac "Eeee" i zaczepiala,ze hej. A jak sie przy tym smiala! Az panie w sklepie patrzyly,jakie mam Wesole Malenstwo.
Wczoraj rano,przed praca,podszedl do Zuzi moj tata. Zaczal Jej wyciagac z buzi raczki,mowiac,ze tak nie wolno. A Zuzia,jak na Niego krzyknela! I z taka wsciekla mina! Haha,smiechu bylo co niemiara.
A dzis,gdy stalam w sklepie w kolejce,Moja Coreczka sie obudzila i zaczela mnie wolac "Eeee" i zaczepiala,ze hej. A jak sie przy tym smiala! Az panie w sklepie patrzyly,jakie mam Wesole Malenstwo.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia w srode wieczorem zasnela sama w lozeczku juz o 21:00. Wstala w czwartek o 6:30. A wczoraj wieczorem wykapalam Ja [p 19 i wlozylam do lozeczka,zeby zagrzac mleczko,wracam i patrze,a Moja Zuzia zakryla sobie calusia buziulke pieluszka tetrowa i tak zasnela. Byla 20. ;-) Bez kolacji (ostatni posilek jadla o 16:30 - zupke Mamusi)! I obudzila sie dopiero o 4:30. Moja Kochana Anielica!
Podziel się: