Moja Mariczka dzis z pozycji półsiedzacej sama podciagnela sie i usiadla i siedziala jakies 5 sekund! SZOK!!! podparła sie z przodu łapkami i siedziala!!!!!!!!! A jak sie i cieszyła z tego! Az piszczała z radosci! Ja tylko sie martwie ze to za wczesnie... zeby jej te akrobacje nie zaszkodziły
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Inesku spoko! wydaje mi się że dziecko samo sobie w ten sposób krzywdy nie zrobi;-)
A moje dziecko znowu wczoraj poszło wcześnie spać.
O 19.50 dokładnie padła "jak kawka" po porcji kaszki. Ale co z tego jak obudziła mi się na karmienie o 00.45 a potem o 4.15 też chciała jeść a po jedzeniu ani myśleć o spaniu, co zdarzyło się pierwszy raz ja miałam dosyć
Dzisiaj mam w planie ją pomęczyć do 21.00 bo jak tak dalej pójdzie to się wykończę
A moje dziecko znowu wczoraj poszło wcześnie spać.
O 19.50 dokładnie padła "jak kawka" po porcji kaszki. Ale co z tego jak obudziła mi się na karmienie o 00.45 a potem o 4.15 też chciała jeść a po jedzeniu ani myśleć o spaniu, co zdarzyło się pierwszy raz ja miałam dosyć
Dzisiaj mam w planie ją pomęczyć do 21.00 bo jak tak dalej pójdzie to się wykończę
My wczoraj bylismy prywatnie u pani doktor i powiedziala ze Oliwka rozwija sie rewelacyjnie, ma wspaniale napiecie miesniowe (wszystko prawidlowo) no i jest z rozwojem baardzo do przodu, az byla w szoku Caly czas musiala Ja przytrzymywac reka zeby w trakcie badania nie spadla jej z kozetki bo malo brakowalo, tak sie wiercila
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Moja Zuzia tez wczoraj zasnela o 20.30 i wstala dzis dopiero o 5.10. Dobrze,ze nie mam takich problemow z tymi smoczkami. ;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
U nas tez problemów ze smoczkiem nie ma, bo Ola wypluwa go zaraz po zaśnięciu :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kurcze,a ja wlozylam wczoraj Zuzie do fotelika - bujaczka,a Ona zaczela siadac prosto... Wiec,polozylam Jej glowke. A Zuzia spowrotem - siada. I tak co chwile! A jak sie zloscila,ze Jej nie pozwalalam usiac. Az pozniej mi sie smiac z Niej chcialo,hehehe. Tak samo jest,jak przez dluzszy czas nie podam Jej rak do siadania. ;-)
A jak sobie slodko spiewa "aaaa" przed snem. I jak sie wczuwa,jejkuuus! Tak slodko to wyglada.
A dzis pisalam kolezance rano smska,no i Zuzia ciagnela mi reke,zeby zagladnac w wyswietlacz telefonu! I tak zaczela wzdychac glosno,jakby rozumiala,co ja tam wypisuje,hehehe. Agentka Mala. ;-)
No i wydaje rozne rozniste odglosy buzia. A po kazdym nowym smieje sie w nieboglosy. Sama z siebie. Wesola mam Coreczke,nie ma co. ;-)
A dzis po obiadku,dalam Jej butelke z herbatka,na ktora nalozylam takie uchwyty do trzymania. I Zuzia momentalnie za nie zlapala i sama pila sobie herbatke. I umiala nawet trafic spowrotem do buzi smoczkiem,jak Jej 3 razy wypadl. A jak sie cieszyla,ze sama butla steruje,o jaaaaa!
Moja Ukochana Radosc!
A jak sobie slodko spiewa "aaaa" przed snem. I jak sie wczuwa,jejkuuus! Tak slodko to wyglada.
A dzis pisalam kolezance rano smska,no i Zuzia ciagnela mi reke,zeby zagladnac w wyswietlacz telefonu! I tak zaczela wzdychac glosno,jakby rozumiala,co ja tam wypisuje,hehehe. Agentka Mala. ;-)
No i wydaje rozne rozniste odglosy buzia. A po kazdym nowym smieje sie w nieboglosy. Sama z siebie. Wesola mam Coreczke,nie ma co. ;-)
A dzis po obiadku,dalam Jej butelke z herbatka,na ktora nalozylam takie uchwyty do trzymania. I Zuzia momentalnie za nie zlapala i sama pila sobie herbatke. I umiala nawet trafic spowrotem do buzi smoczkiem,jak Jej 3 razy wypadl. A jak sie cieszyla,ze sama butla steruje,o jaaaaa!
Moja Ukochana Radosc!
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Wiesz Agutko moja Ola też próbuje siadać jak leży(w pozycji pólsiedzącej) na swoim leżaczku. Śmiesznie to wygląda bo nóżki i główkę ciągnie w góre a pupa tylko biedna leży na leżaczku i do niego przylega.
A dziś to tak strasznie zaczepała dziadka i rozśmieszali się nawzajem
A dziś to tak strasznie zaczepała dziadka i rozśmieszali się nawzajem
Podziel się: