reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Braawo,braawo,brawisimo! Lalala. :-p :-D :zawstydzona/y:

A Zuzia dzis zrobila 2 smieszne rzeczy. :-D :-p Nie wiem,czy to postepek,ale rozbawila Nas do lez. ;-) :-D
Scielilam lozko,no i wyciagnieta posciel walnelam na ziemie. :-p Zuzia polozyla sie na niej i zaczela sobie spiewac "Aaa". :-D Pozniej ja polozylam sie obok Niej,no i zaczelo sie... Zuzia stawala przy mnie,puszczala sie raczkami i robila "bach" na moj brzuch. :-p :-D Mowila przy tym "Bach!" i smiala sie na calego. :-D I tak z 6 razy. :tak: :-p Pewnie byloby tego wiecej,ale moj zoladek wyladowal juz w kregoslupie,a zebra nie znioslyby kolejnych "Bachow",wiec zaprzestalysmy tym zabawom. :-p

Poszlysmy do mojej Mamy. ;-) No i Zuzia zaczela sie bawic z Alba. :-D Najpierw dawala Jej kartki papieru,zeby ta sprobowala,jakie Zuzia ma pychotne "jedzonko",a pozniej wyrywala Jej to z pyszczka i smiala,sie,ze hej,bo te papierki trzeszczaly przy rozrywaniu. :-p :-D I tak caly czas. :-D :tak:

Mala Rozweselaczka! :-D :happy2:

reklama
Patrysia ma taki postęp że zrobiła się z niej szantażystka. Płacze o byle co , sam nic nie weźmie tylko krzyk żeby jej to podać. Jesteśmy na spacerze krzyk bo chce na ręce. Co trochę jest krzyk o byle co. Nie wiem czy wyczuwa że będę szła do pracy i nie będzie ze mną? Na pewno zostało jej trochę rozpieszczania po wakacjach. Chwilami mam ochotę i ja pokrzyczeć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale wiem że to nic ni pomoże.

Maja wciąż chce chodzić, oczywiście przy pomocy Matki Rodzicielki - przy okazji skolioza gratis!:wściekła/y:
Nudzi ją ostatnio siedzenie na nocniku i kombinuje ucieczki:baffled::eek:. A jak już skończy produkcję:-p albo robic niebędzie:unsure: to normalnie ciągnie mnie za ręce żeby ją podnosić!:happy2:
chichra się i kwiczy - szalona jest lekko:baffled:;-), pokazuje jaka będzie duuuuuuuuuuuuża i w końcu robi papatki!:blink:
a dziś rano nuciłam jakąś piosenkę a ona zanuciła ją identycznie:szok:, myślałam że mi się zdawało ale U potwierdził!:tak:

ja też sobie czasem z Przemolem popiszczę - on to uwielbia:tak::-D ja zresztą też:-)
wogóle ten mój syn "postępowy się zrobił', wczoraj znów coś nowego - sam wszedł na dwa schody:szok::-)oczywiście pilnowaliśmy Go przy :tak:tym

wiktoria tak jak patrycja jest mala szantazystka.Jak nie chce jej wziasc na rece to mnie ciagnie wydziera sie i udaje ze placze ale ani jedna lza nie poleci:-Dumie robic indianka :tak:papuguje miny jak sie jej pokaze to spapuguje i sie cieszy a jak sie smieje to zamyka oczy i krzyczy i to jej smiech:-Dwspina sie po mnie i zaczyna raczkowac wkoncu:-)

Filip w końcu nauczył się robić kosi kosi, a najlepsze jest to, że zaczął to robić sam. Po prostu leżał w wózku przed spaniem (w ciągu dnia śpi tylko w wózku) i zaczął robić kosi kosi i potem to już wystarczyło mu pokazać i robił to ciągle. Nocnik nadal jest zabawką i ani myśli posiedzieć na nim dłużej niż 5 sekund a żeby cokolwiek zrobił to już tylko moje marzenie. No i coraz częściej robi kroczki bez trzymanki oczywiście jak się zapomni.

wiktoria juz sama staje w lozeczku i przy kanapie podnosi sie sama :tak:raczkowac probuje ale jeszcze jej to nie wychodzi hehe :-D

reklama
Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom postepow! :-) :tak:

My dzis bylysmy u R. :cool2: w domku,no i Zuzia tak sie tam popisywala chodzeniem,ze :szok: ! Normalnie robila tyle kroczkow sama,jak nigdy dotad! :szok: :-D :-D :-D
No,a pozniej,gdy siedzialysmy u Nas na ogrodku,mowie do Zuzi "Daj buzi Albusi",a Zuzia lapie Albusie za pyszczek i robi "Cmok cmok",hahaha. :-D A mi to wlasna Corcia buzi dac nie chciala! :wściekła/y: :no: :-p :-D :laugh2:

Do góry