reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Uleeczko GRATULACJE!:tak:
Zuziu WIELKIE BRAWA!:tak::-)

Filip też zrobił dzisiaj sam bez trzymania pierwsze kroczki:happy:, najpierw rano do wujka (mojego brata) 2 ja niestety tego nie widziałam:-(, a wieczorem do mojej bratanicy chyba z 5 dokładnie nie policzyłam bo byłam w ogromnym :szok:u no ale stała ona od nas kawałeczek więc napewno nie było ich mniej. A jak śmiesznie to wyglądało. Filip uwielbia dzieci i aż piszczy na ich widok tak samo do zwierząt a konkretniej do psów i myślę, że te kroczki rano to bardziej były do pieska co stał za moim bratem niż do wujka ale niech mu będzie. Jak widzi jedzenie lub, że ktoś je to wprost krzyczy mamam ammm i nie ma możliwości żeby mu nie dać bo ciągnie za nogawkę albo za rękaw. Niestety Filip nie umie robić pa pa ani kosi kosi (pomimo moich starań), z kubka niekapka za nic się nie napije woli taki "dorosły" a pooblewa się przy tym na maxa, z nocnika korzystać też nie chce usiedzi na nim maksymalnie 2 min. a siku i tak zrobi obok, z kupką ja nie umiem trafić bo nie robi jej o stałej porze ani niczym nie przepowiada, że będzie robił.

Na szczęście nic jej nie jest.Tylko guz na czółku.
Gratulacje dla Filipka. Pati chwieje się jak ma sama iść,więc jeszcze jej tak nie puszczamy.

Gratulujemy wszystkim postępowym dzieciom:-):tak:
Marcel też zaczął chodzić, tak zasuwa jak szalony:-Dwygląda jak by był pod wpływem tak go bója na boki:-)

A mój Wojtek jest wzorem prawdziwego leniwca....
nadal nie raczkuje,ani nie chodzi:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:
lubi stać,ale tylko jak się go podtrzymuje.
Ciągle wola tatę,robi kosi-kosi,pa-pa,piątkę podaje cześc,ale to tylko jak ma ochotę.
Nie pije z niekapka,tylko ciągle ze smoka.
Koniec...

reklama
Do góry