reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

mju - moja Nina robi tak samo. idzie za raczke pare krokow, ale potem na kolana i na czworakach. raczkowanie jest szybsze jak na razie i chyba dlatego tak to wyglada :tak:

reklama
Pati też śpi w dzień .Raz albo dwa razy. Cofa mi sie jednak co do jedzenia w nocy.Było juz tak że piła tylko 40 ml herbatki.Teraz budzi sie dwa albo trzy razy w nocy na jedzenie.:no::-(

Pati też śpi w dzień .Raz albo dwa razy.
Eh z tym spaniem :-) Też się zaczęłam zastanawać dlaczego Dzikidzik pyta czy 11 miesieczny brzdąc JESCZE śpi w dzien:szok: ;-) Ale tu oczywiście chodziło o 5 letnią córeczkę Martrudy, prawda? ;-)
No a co do spania w dzień to Wasze (wrześniwe 2006 ;-)) dzieciaczki dużo spią jeszcze? Moja Marika najczęściej śpi 2 razy po 2-3 godzin... Wydaje mi się że to sporo! No a sypia tak do 9 (tzn. budzi się ok 6-7 na mleczko i idzie dalej spac) Wieczorem kładę ją spać ok 21... Spioch z niej chyba straszny, nie? ;-)

A wczoraj zrobiła samodzielnie 3 kroczki bez trzymanki!!! :-D:tak:

Pati albo śpi raz okołu 2-3 godzin, albo 2 razy po 1-2 godziny.Zasypia na noc 21-22 i budzi się 6-7.Oprócz tego w nocy dwa razy .Jeśli dam jej herbatkę obudzi sie co godzinę bo będzie głodna,Jeśli mleko to po 3-4 budzi się na następna porcję.W ciągu dnia nie chce dużo jeść i nadrabia mi w nocy.Niewiem już co mam robić i o której karmić żeby przesypiała noc.

Moja Marika najczęściej śpi 2 razy po 2-3 godzin... Wydaje mi się że to sporo! No a sypia tak do 9 (tzn. budzi się ok 6-7 na mleczko i idzie dalej spac) Wieczorem kładę ją spać ok 21... Spioch z niej chyba straszny, nie? ;-)

Ines, no to zazdroszczę. Też bym chciała żeby Romek tak spał. Rano wstaje o 5 i rzadko kiedy jeszcze zasypia. A w ciągu dnia śpi ze 2 razy - raz krótko - kolo godzinki, a drugi tak ze 2-3 godz. A wyspać się do 9 rano to moje marzenie. W końcu muszą te czasy przyjść, że dzieci sobie wstaną, ubiorą się, zrobią śniadanie, cichutko, zeby mamusi nie obudzić, a potem w południe przyniosą mamusi śniadanko do łóżka :-).

Przemciowi spanie nocne powiedzmy ustabilizowało się, zasypia 20-21, w nocy raczej się nie budzi:)szok::-):-):-)) albo raz góra dwa, w dzień śpi 1,5-2 godzin między 12-14:tak:no i wstaje 6-7 choć zdarza się niestety 5. I tak od 2 tygodni:-)
a ostatnio woła bez przerwy "LIKO LIKO":-D:tak:
lub też "BZY BZIII" na wszystko co lata, zwłaszcza muchy i naszą papugę :-D
no i uczy się jeździć w autku ale bez zabezpieczenia:tak:

Zuzia zasypia 19:30-20:00,spi do 6:30,wypija mleczko,pobawi sie godzinke i przychodzi do mnie do wyrka i tak sobie spimy jeszcze 1,5 godzinki. :-D W ciagu dnia Zuziulka ucina sobie jeszcze dwie dwugodzinne drzemki. :tak: :-D

reklama
wiktoria to mala papuga powtarza wszystko co jej sie pokaze nawet odglosy probuje powtorzyc ale jej to smiesznie wychodzi:-Dpotrafi zrobic kilka kroczkow sama:-)chodzi trzymana za jedna raczke ale cos ciezko jej wychodzi chodzenie w butach chaczy o nie:-(potrafi pic ze szklanki i lubi to zawsze sie cieszy jak dam jej sie napic ze szklanki:-D:tak:

Do góry