gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mju - moja Nina robi tak samo. idzie za raczke pare krokow, ale potem na kolana i na czworakach. raczkowanie jest szybsze jak na razie i chyba dlatego tak to wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marrtrudo czy to znaczy że Twoja Julka jeszcze spi w dzień?... wykorzystał fakt, że poszła spać i nie schowałam swojej kolorowanki i pudelka z kredkami, i wziął się sam za tworzenie. ....
Eh z tym spaniem :-) Też się zaczęłam zastanawać dlaczego Dzikidzik pyta czy 11 miesieczny brzdąc JESCZE śpi w dzien ;-) Ale tu oczywiście chodziło o 5 letnią córeczkę Martrudy, prawda? ;-)Pati też śpi w dzień .Raz albo dwa razy.
Moja Marika najczęściej śpi 2 razy po 2-3 godzin... Wydaje mi się że to sporo! No a sypia tak do 9 (tzn. budzi się ok 6-7 na mleczko i idzie dalej spac) Wieczorem kładę ją spać ok 21... Spioch z niej chyba straszny, nie? ;-)