reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
EDI, nie ma co sie martwić kazde dziecko inaczej się rozwija, każde ma swoje tempo, na wszystko przyjdzie czas, zobaczysz!!! ;-)

Leoś raczkuje jak dziki, wstaje i sam siada i na odwrót, każe sie oprowadzać za rączki, i to najlepiej cały dzień, juz mnie plecy bola ;-) no ale co zrobic taki etap malucha ;-) Tez robi pa,pa jaki jestem duzy, kosi-kosi łapki, pokazuje paluszkiem na rózne rzeczy, np. ptaszki na dworzu, a po schodach na pięterko wdrapuje się tak szybko ze szok!!! musze go pilnować ze hej, kupiłam mu tez wczoraj takie kapcie-buty z twardą podeszwa zeby się chłopak nie ślizgał i lepiej mu się chodziło (ps, była przecena w Smyku) ;-)

a Przemik wczoraj wstał w łóżeczku, wyciągnął ręce do mnie i tak stał z 5 sekund nie trzymając się niczego:tak::-Dmoże jeszcze trochę i zrobi jakieś kroczki

A Zuzia sie juz coraz bardziej rozkreca z tymi swoimi kroczkami. :-D
Dzisiaj,przed kapiela,stawialam Ja przed soba i mowilam "Choc do Mamusi,Zuzinku!" i Moja Coreczka rach - ciach robila 4 - 5 kroczkow CALKOWICIE SAMA i juz byla u mnie w ramionach. :-D A jaka radosc Jej to sprawialo! :shocked2: :-D :tak:
Pozniej w pokoju przeszla dobry kawalek przede mna w pogoni za moimi rekoma. :-D :-D :-D
A ja,beksa :-p ,znowu sie poryczalam! :szok: :laugh2: Ale tym razem ze wzruszenia. :-D :tak: :-D

Wojtek coraz częściej kiwa się "na raczkach" e tył i przód,a na stojąco to robi kroczek,ale tylko lewą nogą;-)coś się zaczyna dziać;-)

Byliśmy dziś w Manufakturze w Lodzi 30 min ciągłego noszenia małej na rękach.Nie wytrzymałam poszłam do Smyka i kupiłam szelki do chodzenia.Założyłam od razu.Chodziła ładnie i zrobiła kilka kroków do taty ,a ja szelki trzymałam leciutko,także przeszła sama.

Gratki dla małych Łazików!
Anielka boi sie jeszcze samodzielnie chodzić. Trzymana za rączki czasem za jedną chodzi ładnie ale puścić sie rąk mamy lub taty boi sie wyraźnie...

reklama
a ja muszę dziś koniecznie pochwalić Przemka, leżałam sobie rano w łóżku a Mały jak zwykle brykał po dywanie.No i nagle mój zdolniacha przyraczkował do mnie i sam wszedł na łóżko:-):tak::szok:

Do góry