reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Oliwia od bardzo dawna bije brawo, robi tez pa pa, pokazuje jaka duza urosnie, robi indianinka i byzi byzi :-p, gdy ma cos w rece i mowie "daj" to od razu wyciaga raczke w moja strone i mi to oddaje :-D, raczkuje na calego, czasami nie mozna jej dogonic, no i od jakiegos juz czasu rowniez stoi sama bez trzyamani, tyle ze Oliwcia bije sobie przy tym jeszcze brawo :-)no i co najwazniejsze od jakiegos miesiaca juz jak powiem daj buzi to od razu mnie caluje :tak::-) jak to sie mowi-"pelna geba" :-Da ja obciekam ze sliny :rofl2::-D Ale i tak najslodsza jest z rana lub gdy nie widzi mnie przez jakas chwilke to gdy przychodze, ona od razu leci do mnei i mnie caluje, sama od siebie :happy2:

reklama
Zapomnialam o dawaniu :-) Mariczka jak sie powie daj to tez od razu łapke wyciaga i daje :-):tak:Słodkie te nasze maluchy...

Adaś również robi papa, kosi kosi, taki duży urosnę, ładnie umie podać rękę na "cześć" i przybić "piątkę" i podać to co ma w rączce na hasło DAJ. Całować również umie, ale tylko jak chce i tylko mamusie :-D;-) A jak udaję, że płacze to zaraz się przytula do mnie kochany synuś.
Na czterech goni po całym domu i coraz częściej stojąc zapomnina się i puszcza.
Kubka niekapka dalej nie lubi, a na widok nocniczka płacze:happy2::crazy:

wiktoria tez umie robic papa kosi kosi :tak::-)
chcialam sie pochwalic dzis bylam u gina na usg i dowiedzialm sie ze bede miala synka pokazal mi jajuszka i powiedzial ze na 90%chlopiec:tak::-) wiec czekay an synka:tak::-)

Gratulacje Uleeczko.
Stwierdziłam że Pati jest w tyle ,ale to dla tego że my ją małą uczymy takich rzeczy.Tz.ja bo nikt innych sie tym nie zajmuje z nią.

reklama
Mnie niestety Pati znowu spadła na główkę. :no::-(Ma guza na czułku, odwróciła się na chwilkę. Płakać mi się z nią chciało.:-(

Do góry