Oliwia od bardzo dawna bije brawo, robi tez pa pa, pokazuje jaka duza urosnie, robi indianinka i byzi byzi , gdy ma cos w rece i mowie "daj" to od razu wyciaga raczke w moja strone i mi to oddaje , raczkuje na calego, czasami nie mozna jej dogonic, no i od jakiegos juz czasu rowniez stoi sama bez trzyamani, tyle ze Oliwcia bije sobie przy tym jeszcze brawo :-)no i co najwazniejsze od jakiegos miesiaca juz jak powiem daj buzi to od razu mnie caluje :-) jak to sie mowi-"pelna geba" a ja obciekam ze sliny Ale i tak najslodsza jest z rana lub gdy nie widzi mnie przez jakas chwilke to gdy przychodze, ona od razu leci do mnei i mnie caluje, sama od siebie
reklama
Madzia_pl
Fanka BB :)
Adaś również robi papa, kosi kosi, taki duży urosnę, ładnie umie podać rękę na "cześć" i przybić "piątkę" i podać to co ma w rączce na hasło DAJ. Całować również umie, ale tylko jak chce i tylko mamusie ;-) A jak udaję, że płacze to zaraz się przytula do mnie kochany synuś.
Na czterech goni po całym domu i coraz częściej stojąc zapomnina się i puszcza.
Kubka niekapka dalej nie lubi, a na widok nocniczka płacze
Na czterech goni po całym domu i coraz częściej stojąc zapomnina się i puszcza.
Kubka niekapka dalej nie lubi, a na widok nocniczka płacze
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Uleeczko,wlasnie podczytalam o Twoim synku na Wrzesniu 2007. Gratuluje Ci serdecznie - bedziesz miala parke! Ale fajowo! :-) :-) :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia przeszla dzis sama - samiutka 3 kroczki bez trzymania! Ode mnie do mojej Mamy.
reklama
Podziel się: