reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Wiktorek mówi już tata, mama :-) i baba ale tylko wtedy kiedy chce :dry:. Robi "kosi kosi". Nie chce jeszcze raczkować (leniuszek) tylko przesuwa się na brzuszku i to tylko do tyłu :eek:, komicznie to wygląda :-D. Gdy się go prowadzi to maszeruje jak żołnierz tak wysoko podnosi nózki;-).
Mój kochany leniuszek tuptulek :biggrin2:.

reklama
Pati robi już papa. Jak wchodzimy do domu wie że naciskamy dzwonek do drzwi. Trzyma pod rączki spaceruje .Z leżącego usiądzie sama , ale tylko w wózku.

Marcel mówi tak -tat i nie- nen a także daj- dam oraz am, mniam. Ładnie chodzi za jedną rączkę chociaż jeszcze buja go na boki.

Ola wreszcie zaczęła raczkować:-):-):-). już myślałam, że jakaś opóźniona jest, a tu od parę dni proszę bardzo jak pięknie zasuwa po dywanie. no i zaczęło się szperanie po szufladach i zglądanie wszystkich kątów.

A co ona na spacerkach wyczynia to po prosu:szok:. Muszę z nią w jakieś odludne miejsca chodzić, bo jak tylko zobaczy bawiące się dzieci, to tak się wyrywa, że nie idzie jej utrzymać. Nie wystarczy z nią podejść, koniecznie chce, żeby ją puścić, żeby się mogła bawić, a jak nie to ryk.
Babcia grała z wnuczkiem w piłkę, to tak się do nich rwała, że babcia musiała z nią trochę pograć, bo aż jej się żal zrobiło.
Kurczę skoro ona taka towarzyska i tak do dzieci chce to chyba nie będzie wyjścia i trzeba będzie o jakimś braciszku pomyśleć:-p

wczoraj maciej dostal od rodzicow mojego m nocniczek Disney niebieski z kubusiem i klapouchym...od rana trenujemy i narazie nic..maciej po chwili ucieka z nocnika i lata z golym siusiakiem a nie bede go trzymac na sile bo sie zniecheci i bedzie problem zeby go nauczyc do nocniczka..

Gratulujemy wszystkim nowych postepow! :-) :tak:

Dzis kupilam Zuzi hydrant ogrodowy. :-p :-D No i spacerujac,spotkalysmy sasiadke,ktora ma synka 10 dni mlodszego od Zuzi. :-) No i ten chlopczyk koniecznie chcial zobaczyc,co ta Zuzia ma za zabawke! :szok: :-p Wiec mowie do Mojej Corci: "Pokaz Olkowi,jaka masz ladna zabaweczke." A Ona mu podala Ja do raczki! :szok: :-D I grzecznie czekala,az on sobie pooglada i Jej odda. :-D

I uwielbia tanczyc. :-D Sama! :-D

Kochaniusia! :happy2: :-D

Pati zaczęła sama się podnosić do siadania. Czołga się ,ale do tyłu.Magda Ciosek z moją jest tak samo.Najlepiej wśród dzieci.

reklama
Mariczka tez uwielbia dzieci :tak:no i zaczyna sie puszczac jak stoi na co raz dłuzej :-) najlepiej jej sie to udaje jak sie zaaferuje zabawa i sie zapomni i pusci :-D
Umie pokazywac oko i nosek, robi pieknie papa (ale to juz od dawna) i od niedawna bije brawo - to jeszcze dosc kiepsko wychodzi ale robi!!! ;-)

Do góry