reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

wiktoria od kilku dni tez trzyma sama butelke i w nocy jak sie budzi an mleczko to tez sama trzyma:tak:kupilam jej ostatnio kubek do nauki samodzielnego picia z firmy nuk cena mnie zszokowala bo kosztuje az 25 zl ale warto i wicia tryma za raczki przechyla i pije sobie:tak::-)

reklama
jak ylko zrobie fotke to wkleje :]bo aj robie z telefonu siostry i przezucam na komputer a teraz jej nie ma wiec nie mam jak zobic zdjeia ale wkleje jeszcze dzis:tak:

MARICZCE WYSZEDŁ (w końcu!!!) PIERWSZY ZABEK!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe, nie sadzilam ze az tak sie uciesze ;-) :tak::-D

36_1_75.gif
dla Mariczki !!!

Moja Zuzia ma dzis gadulkowy dzien. :-D :tak:

Gdy rano siedzialysmy i jadlysmy sniadanko,powiedzialam do Niej,ze,jak ladnie zje,to pojdziemy do gory do Babci. ;-) A Ona mi na to: "Baba dada". :-D :-D :-D

No,a gdy teraz pluskala sie w baseniku,nagle wyszla z niego,stanela kolo mnie i zrzucila kolko,ktore miala w raczce,mowiac "Ba". :-p :-D Pozniej,co chwilke brala cos do raczki zrzucala.powtarzajac w kolko "Bach" albo "Ba" - zalezy,jak miala ochote powiedziec. :-D :-p :-D

Moja Mala Madralinska! :-D :happy2:

Przemko też wzbogacił swój język, jak chce się ze mną czymś podzielić to bierze to w rączkę, wyciąga to w moją stronę i mówi "NA":-D:tak:

reklama
Macius zaczal sie puszczac jak stoi! Ale ma wtedy zdziwiona mine:-D Ale najsmieszniej wyglada jak kleczy wyprostowany i wtedy sie puszcza a raczki rozklada na boki jakby robil samolot! Moj kochany pilot! Widze, ze w rozwoju ruchowym faktycznie nadrobil juz wszystkie zaleglosci! Nie jest do tylu za rowiesnikami ani do przodu, a moje serce sie raduje!! Acha, ostatnio powiedzial kilkakrotnie "ta"-tak, "da"-daj, "czesc"-tylko troche mniej wyraznie, ze smiesznym akcentem, "jedzie"-tez mniej wyraznie,zmiekcza smiesznie. Jak widzi auta, wozki, rowery to mowi"brumbruu", a jak cos upadlo to powiedzial "bum". Slowa te powiedzial kilkakrotnie i przestal, ale poniewaz caly czas cos gada po swojemu, piszczy, zasmiewa sie w glos i w ogole robi "dziwy na patyku" to ja mysle, ze jak przyjdzie pora, to zacznie od razu mowic wszystko na raz. A teraz to tylko sprawdza co potrafi, koduje, zapamietuje i czeka na swoja chwile!:-D;-):-)

Do góry