reklama
gosiakma
mama kluseczka:)
a mojemu Mateuszkowi ledwo wyszła druga górna jedynka a już widać dwójki... mamy juz 4 ząbki:-) ogolnie znosi to dobrze, dużo nie płacze, ale za to mój gubasek stracil apetyt, nawet na cyca:-(
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Mój skarbek też bezzębny, choć ślini się od 3 m-ca ... ale jest miesiac młodsza od Waszych pociech, więc my pewnie jeszcze trochę poczekamy.....
Wczoraj byłam za bardzo zdenerwowana no to dzisiaj się pochwalę:
WRESZCIE do obrotów na brzuszek po około miesiącu dołaczyły przewroty na plecy, tak więc mamy już pełne turlanie ( i pierwsze sturlanie ).
Jak leży na brzuszku, potrafi się dookoła siebie obrócić.
No i ciągnie ją do raczkowania chyba , bo tyłeczek podnosi, nogi prostuje i chciałaby ruszyć na przód... ale cosik się jeszcze nie udaje
Od kilku dni coraz częściej tez śpi na brzuszku... tak jak Mama
Wczoraj byłam za bardzo zdenerwowana no to dzisiaj się pochwalę:
WRESZCIE do obrotów na brzuszek po około miesiącu dołaczyły przewroty na plecy, tak więc mamy już pełne turlanie ( i pierwsze sturlanie ).
Jak leży na brzuszku, potrafi się dookoła siebie obrócić.
No i ciągnie ją do raczkowania chyba , bo tyłeczek podnosi, nogi prostuje i chciałaby ruszyć na przód... ale cosik się jeszcze nie udaje
Od kilku dni coraz częściej tez śpi na brzuszku... tak jak Mama
u nas też zębów ni widu ni słychu ;-)
moja Perełka jeszcze bez perełek a tu 7 m-cy stuknęło ale zjada łapy i wszystko co napotka także myśle że niedługo cosik sie pokaz;-);-)e
Agado
Mamusia Mateuszka :)
U nas równiez zabków brak
Mój niuniek tez jeszcze nie siedzi, uwielbia robic hopsa-hopsa w kazdej pozycji (tzw, sprezynowanie), ladnie sie turla i juz 4 razy udalo mu sie wygugac mamaZreszta straszna gadula z niego. Jest przekochany!
Mój niuniek tez jeszcze nie siedzi, uwielbia robic hopsa-hopsa w kazdej pozycji (tzw, sprezynowanie), ladnie sie turla i juz 4 razy udalo mu sie wygugac mamaZreszta straszna gadula z niego. Jest przekochany!
aha83
kwietniówka '09
Wczoraj Filipek też pięknie wydobył z siebie ..... "ooo ma-ma" to było cudne :-)
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Wczoraj przed kąpielą Julcia wreszcie sama sie obróciła. Dlaczgo ? Wystarczyła ją dobrze zmotywowac odkladajac zabawki poza zasieg rączki :-) Ufffffff .... Poza tym, już od jakis 2 tygodni ciagnie glowe do siadania robiąc klasyczne brzuszki, a siedzac z podparciem - lapie swobodnie lezace wokól zabawki . Pochyla sie po nie i wraca do siedzenia. No - troche sie jesszcze przy tym kiwa
reklama
Podziel się: