reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
zuzia juz sama siedzi jak ją posadze np na podłodze i fajowo nachyla głowkę zeby majstrowac przy zabawkach.
w łóżeczku tez sama siada
GRATUACJE dla ZUZKI....
No my cierpliwie czekamy...
A moja wczoraj odkryla ze siedzac u mamy na kolanie mozna podniesc sie na nogach i stanac...no tak sie przestraszylam...posadzilam ja a ona znowu...heheheh
Jak dzis rano mąż dzwonil to powiedziałam mu to a on stwierdził ze jeszcze szybciej stanie niz bedzoie siedziala...hehhehehe
Tosia przedwczoraj usiadła ale w dziwny sposób Podpierając się rączkami z pozycji brzuszkowej wyciągnęła jedną nogę do przodu, druga w tyle (taki szpagat) i tułów w pionie trzymała. Ale była zdwiziona A ja jeszcze bardziej - jak ona to wymyśliła Narazie raz się jej udało więc nadal ćwiczy to siadanie
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Wczoraj, podczas przygotowywania kaszki, Julian pierwszy raz usiadł. Co prawda leżał wtedy w leżaczku więc miał ułatwienie ;-), ale potem przez 15 minut siedział, kładł się i znów siadał. Nawet zdążyłam to nagrać. Radochę miał po pachy. Dzisiaj próbował zrobić to samo w gondolce, ale już m się nie udało.
No i zaczął też siedzieć bez asekuracji.
No i zaczął też siedzieć bez asekuracji.
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Super z tymi sylabami! Już nie mogę się doczekać jak moja "przemówi" ;-) Narazie do perfekcji opanowała pisk w róznej tonacji, natężeniu, brzmieniu...Konstancja powtarza sylaby ba-ba,pa-pa,ka-ka.Babcia przeszczęśliwa i wczoraj pokazała język;-);-).Tak na zasadzie gimnastyki języczka ale świetnie wyglądała i ślimaczka języczkowego też robi.....
Język też odkryty od jakiegoś tygodnia, jak sobie o nim przypomni, wystawia komu popadnie, śmiejąc się do tego oczami zachęcając żeby też jej pokazać język. I też robi nim rózne wygibasy
U nas teżMarcel też robi "samolocik" jak leży na brzuchu
Gratuluję korzystania z nocnika!!!
Od kilku dni Ania opanowała obrót na brzuch przewracajac się w prawą stronę, bo do tej pory było tylko w lewą. Z brzucha na plecy jeszcze nie.
Jak ma podparcie na nogi, świetnie pełza. Podnosi już tyłeczek do raczkowania, ale jeszcze głowa za ciężka i rączki nie połapały o co kamon... ;-)
I leżąc na brzuszku potrafi obrócić się wokół własnej osi o 180' :-)
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
Moja gwiazda kilka minut temu zaskoczyla mnie i podnisla sie w wozku...a jak sie cieszyla ze sama siedzi
ada1989
Mama Konradka :)
a my w koncu mamy PIERWSZY ZABEK!:-):-):-) lewa dolna jedynka i drugi tez widac ze bedzie zaraz
reklama
Podziel się: