paulinka2761
Początkująca w BB
Ja tak króciutko!
Kacperkowi wychodzi drugi zabek:-) zauważyłam go 21-09
Pozdrawiam serdecznie;-)
Kacperkowi wychodzi drugi zabek:-) zauważyłam go 21-09
Pozdrawiam serdecznie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A stópki odkryła tak z 3 tyg temu i tak od tygodnia jak ma okazje to ssie duży paluszek od stópek albo skarpetki ściąga nagminnie
U nas stópki zauważone już wcześniej, ale były baaardzo daleko. A wczoraj, kiedy akurat było mi straszn smutno i źle, moja córcia "na poprawę mamusi humoru" złapała nózkę i pociumkała dużego palca! Hi hi! Dodam, ze humor od razu lepszy!A my odkrylismy tez stopy!nie do konca wiadomo do czego sluza ale sa super w smaku!!!!!!!
w ogole wiecie co--teraz jak ubieram Alexa po kapieli to normalny maraton.Wierci sie na wszystkie strony i przewraca na brzuch.No i musze chyba powoli zrezygnowac z przewijaka.Nie dosc ze Alex juz sie na nim nie miesci to chyba tez zaczyna byc to nebezpieczne.
Nocnik?tak szybko??to on skuma o co chodzi???no dobra to i ja kupie tylko troszke mocniej usiadzie
A mój Bartek zaczyna się odwracać z brzuszka na plecy, z pleców na brzuszek gorzej mu idzie ale to chyba z tej grubości ;-)