reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :D

reklama
Jula odkryła, że palec u nogi można polizac :-) Udało się to, bo mama zdjęła stu kilowego pampersa, który uniemożliwiał jakiekolwiek akrobacje ;-) Dzisiaj mamy 4 miesiace i 2 tygodnie i 3dni

a mój nie maltretuje jajek:sorry2: chyba jeszcze nie odkrył:-D

u nas to samo, ale za to kolanka bardzo sie podobają:-)

Jula odkryła, że palec u nogi można polizac :-) Udało się to, bo mama zdjęła stu kilowego pampersa, który uniemożliwiał jakiekolwiek akrobacje ;-) Dzisiaj mamy 4 miesiace i 2 tygodnie i 3dni

Brawo dla Julki :tak:

moja Simu dzis swiadomie patrzac sie na mnie powiedziala "mama" plakalam z 10 min

Urocze:-)

Julian odkrył wczoraj dwie rzeczy:
1. Jak zabierają zabawkę albo inną fajną rzecz to można głośno zaprotestować i domagać się zwrotu. ;-)
2. Można rzucać różnymi rzeczami i fajnie spadają, mama zaraz podnosi i zabawa na okrągło. :-p

Marcel już od 3 dni pięknie podaje cześć :-) Wystarczy powiedzieć do niego "Cześć Marcel" a on wyciąga łapkę do przodu już przygotowaną z kciukiem do góry i prostymi paluszkami :-)

Wczoraj przy kolacji Julian pierwszy raz pił ze swojego kubeczka :-) (bez żadnych dzióbków, zwykły mały kubeczek z dwoma uszkami).
Wcześniej próbowaliśmy, ale nie był zainteresowany. :confused2: Wczoraj przy kolacji dorwał się do mojego kubka z herbatą i był zły, że nie pozwalam mu pić. Więc dałam mu jego kubeczek z wodą. :tak: Od razu wypił trzy łyki :laugh2:, potem zwolnił tempo, bo woda mu nie smakowała. :-p

reklama
Julian odkrył wczoraj dwie rzeczy:
1. Jak zabierają zabawkę albo inną fajną rzecz to można głośno zaprotestować i domagać się zwrotu. ;-)
2. Można rzucać różnymi rzeczami i fajnie spadają, mama zaraz podnosi i zabawa na okrągło. :-p

Te zauważyłam że protest song się zaczyna jak zabieram zabawkę np wymiętoszoną gazetkę...i te zabawki zrzuci a później głupa klei że to nie ja:confused::confused::confused:.I kokardki dajcie Konstancji co bądź zawiązane na kokardkę a ta natychmiast ją rozwiąże...tak odwiązała ochraniacz na łóżeczku z 2 stron:-D:-D:-D

Do góry