Witam wszystkie mamusie styczniowych bobasów
Jestem tutaj nowa i mam pytanko, miałam założyć temat w związku z tym ale znalazłam ten temat w którym teraz piszę i pomyślałam, że tutaj na pewno znajdę odpowiedz na swoje pytanie. Moja córeczka Alinka też urodziła się w styczniu tego roku, dokładnie 3 stycznia i w tej chwili ma 5,5 miesiąca, siedzi już od dwóch tygodni bez jakiejkolwiek pomocy i w związku z tym mam pytanie- czy pozwalać jej siadać ? dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka i nastraszyła mnie, że nie powinnam sadzać pięciomiesięcznego niemowlęcia, bo będzie mieć problemy z kręgosłupem, trochę się przeraziłam i nie wiem czy jej nie ograniczać siedzenia, ale ona ciągle chce siedzieć, jak leży to beczy przeraźliwie ( jest paskudna, bo idą jej ząbki) ,a co wy sądzicie, co powinnam zrobić, może jest tutaj jakaś bardziej doświadczona mamusia ode mnie ? Jak już pisze w tym temacie to pochwalę się, że moja córcia waży w tej chwili 9,500 i mierzy 68cm, jest dużą dziewczynką
nikt mi nie wierzy, że ma 5,5 miesiąca, bo wygląda na około 9 miesięcy, ale tym akurat się nie przejmuję
Bardzo liczę na odpowiedź na moje pytanie.