mamjakty
styczniówka 2009
odnośnie jedzonka - to jest moje pierwsze dziecko i naprawdę w wielu sprawach zdaję się na intuicję, ale czasem jakieś schematy też mi się przydają póki co nie daję nic nowego młodej bo po prostu nie widzę takiej potrzeby - nie ma problemów z brzuszkiem, moje mleczko jej wystarcza w zupełności - chciałabym karmić piersią przynajmniej rok ;-) nowości chcę wprowadzić po 5 miesiącu - zaczynając od kilku łyżeczek
fakt, że wcześniej wielu rzeczy nie było, ale i jedzonko było zdrowsze - teraz to nawet nie wiemy, co jemy :-wściekła/y: i pewnie dlatego dzieciaki były zdrowsze ja chciałabym młodej dawać jak najmniej przetworzone posiłki i w końcu sama zmieniłabym swoje nawyki żywieniowe :-)
a odnośnie nowości - dziś moja córcia pierwszy raz przeturlała się z brzuszka na plecy :-) i się rozpłakała, bo nie wiedziała, co się dzieje ;-)
fakt, że wcześniej wielu rzeczy nie było, ale i jedzonko było zdrowsze - teraz to nawet nie wiemy, co jemy :-wściekła/y: i pewnie dlatego dzieciaki były zdrowsze ja chciałabym młodej dawać jak najmniej przetworzone posiłki i w końcu sama zmieniłabym swoje nawyki żywieniowe :-)
a odnośnie nowości - dziś moja córcia pierwszy raz przeturlała się z brzuszka na plecy :-) i się rozpłakała, bo nie wiedziała, co się dzieje ;-)